JULKALENDERN 2011

Imorgon är det första december och julkalenderna börjar, vad jag hört om den i år så verkar den vara riktigt bra!, hoppas det bli en såndär "hitt" julkalender som diselråttor och sjönmans möss som alla älskar!. Dom senaste åren har det bara varit as dåligt julkalendrar, dom sämsta är den för förra året då det var superhjältarna med supersöta silver sara och stål henrik!. Såå sämst!, julkalenderar ska vara för hela familjen och inte bara för småbarn!, samma sak när det var det året då Alvan och hans vänner var, massa docker som sjöng och det var as tråkigt!. USCH USCH. Men är sjukt pepp nu!, ska upp tidigt imorn bitti för att se första avsnittet, hoppas den är så bra som den verkar!. Har fixat tv kalender och chokladkalender i högsta hugg!, lääängtar till imorn!
kommer inte kunna sova inatt för att jag är så spänd! xD :D

Kankse, bara kanske, var inte big bang bara början, utan även slutet.

Jag har tänkt på det där med big bang å skit, lixom det finns många som är synska å vet vad som ska hända å skit. T.ex. brukar jag drömma å sen kan det gå nån månad så inträffar skiten å jag vet exakt vad som kommer sägas å allt. Bara att jag inte vet det förens det händer typ. Så då kanske det är så att jag egentligen inte drömmer om framtiden utan dåtiden. Kanske är inte big bang bara början utan även slutet. Det kom en stor smäll hela univerum upplöstes och byggdes upp på nytt. Sen lever vi å så kommer det en dag att explodera igen och byggas upp på nytt å nästa gång det byggs upp på nytt händer samma saker igen, vi gör samma saker och allt. Alltså skulle det kunna vara dåtid och inte framtid som synska människor ser. Lite skumtanke men jag fick den för nån vecka sen efter att ha varit med om en såndär dröm som blev sann igen.

Saknar Sandra <3

Låten ger mina fina minnen med Sandra, saknar henne :c

VEM VAR DET!?, VEM VARE SOM KASTA!?

crop image

Vem fan var det som började babbla med min pappa idag om mig!? D: :o

Watch out!

kom nyss hem, ska käka lite nu och sen sitta vid datorn ett tag och socialisera mig, efter det hade jag tänkt gå och slakta en åker.  LÅTER BRA VA!? :D

Låt oss få höra en hjärtgripande replik.

Håret faila, färgen i luggen ville inte sätta sig så jag ser ut att bara vara svarthårig nu, men i vissa ljus ser man färgen i luggen lite. Men ska beställa hem färg så jag kan fixa det som det ientligen ska vara!

I can’t afford this heart.

Ska aldrig lita på någon mer, aldrig, alla sviker, förutom änglarna. Jag saknar ängel.

och fan ta sex,

Rock Mafia ft.Miley Cyrus - The Big Bang

ääääälskar låten <3

Ska färga nu!

Är hos Alexandra och ska färga nu :D

Inspiereras av Moa.

Vill spela gitarr igen, ska tvinga Nermin stämma mig gitarr och sen vill jag lära mig sjunga :)

IMORRON DÅ JÄVLAR!

Imorgon ska det klippas och färgas!. Längtaar, vill fixa håret so fucking bad right now. Alexandra är fett snäll som jobbar över för mig och mitt hår :)
Säg hejdå till mitt blond/bruna hår nu!, fast kanske kommer ha det någon gång i framtiden igen men inte än på ett tag :3
Ni kan få en liiiiten ledtråd på hur det kommer att se ut sen ;)

GRABBA ALLA DU KAN FÅ TAG I!

Var ju till ungdommsmottagningen i Uppsala idag, stack till skolan och gjorde lite av ett matte prov under en timme och sen så åkte jag hem så åkte jag med mamma till Uppsala. Hhahaha berättade en sak för tanten där och hon blev nästan skällde på mig!, eftersom jag inte hade skällt på killen som jag pratade med henne om xD. Hon började säga en massa saker och tyckte att jag skulle skälla ut honom xD. Sen när jag gick in på toan hittade jag en skål FULL med kondomer!, en gång när jag var på ungdommsmottagningen i Tierp så sa dom innan jag skulle gå " Ta några kondomer om du vill". Och jag flög på skålen fär att ta allt jag kunde bära och sen sa hon, "Ta 3..". Så jag tog 3st och gick därifrån xD. Men nu låg kondomerna inne på toan och jag grabba alla jag kunde få tag i!, och alla kondomerna i hela skålen fick plats i fickorna så tog alla xD. Fett smart jag är :D Sen fick jag också ett plåster som jag ska sätta på när jag tar p-stav som jag antagligen tänker göra, måste bara bsetälla tid till ungdommsmottagningen i Tierp för det först :)
Fyllde fickorna så dom blev feta!
Räkna hur många det var jag la beslag på och det var 28 st! :D hahahah xD
Räkna hur många det var jag la beslag på och det var 28 st! :D hahahah xD

Moa Lignells kärlek för sin bror <3

Ingen i idol har nånsin berört mig så mycket som Moa Lignell gjort igår i idol, jag och Nermin satt och kollade på reprisen idag och jag grät när hon pratade om hur mycket hon älskar din bror, när hon sjöng och man fick se honom gråta, och när hon hade sjungt. Dethär är äkta kärlek. Och hon sjunger så jäva fint också, tror hon är min idol faktiskt, skulle göra allt för att få träffa henne, få hennes atograf, hon måste vinna, jag svär jag ska från och med nu ringa och rösta på henne allt jag kan. När hon sjöng denhär låten berörde hon mig så djupt i hjärtat. Önskar jag hade en syster som henne.
ni måååste kolla!

Eller hur!

Tårar är kvinnans starkaste vapen men hennes djupaste förnedring - William Shakespeare

Allt känns just nu så komplicerat, känner mig bara sönder, som min själ har dött. Som jag bara är en kropp som valsar runt. Jag lyssnar, jag skrattar, jag ler, men på något sätt känns det som om jag inte vet vad som händer. Sitter bara just nu och lyssnar på en av Joels låtar, känns som jag lever när jag hör den, som jag för första gången på länge är här. Måste spela den om och om igen för när låten inte är på är jag borta igen. Känns som att jag vill någonting, men jag vet inte vad. Jag vill lära mig piano, och kunna spela så som i låten, det känns som om det skulle vara otroligt skönt, bara spela och känna att allt släpper. Jag får tårar igen, som vanligt när jag skriver sånthär, jag går så djupt in i mig själv att jag gråter, kanske är det för att man säger att tårar är själens språk och känslornas röst. Jag känner just nu att allt som jag måste göra och allt, inte har någon betydelse, det viktigaste är mitt mående, som alla brukade säga till mig för två år sedan. Jag vill bara vara hos min ängel nu, ligga och prata om livet, om tårar, om kärlek, om hat, om allt. För hon förstår mig så otroligt. Jag saknar Ludde, jag saknar den tiden då jag var en lycklig tjej som inte behövde tänka på OCD och allt annat.

En underbar låt Joel har gjort som jag lyssnar på nu om och om igen.
Tårar är kvinnans starkaste vapen men hennes djupaste förnedring - William Shakespeare

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! <3


1a advent i högsta hugg! ;D

Nothing like that, baby


jag känner mig sjukt konstig!, typ asglad!, samtidigt som jag mår dåligt, men mest av den glada känslan, svårt att förklara xD. jag är nog hög, undrar vad Nermin hade i Tacosen när jag titta bort :o xD. vill ta stilnoct med ängel igen också.
VILL UT OCH LEKA I SNÖN MEN DET FINNS INGEN :(  hahah får väll springa ut och leka bland löven istället eller nåt. Saknar gänget! . Den 7de december då jävlar måste vi fira Emma med Nutella tårta!. Och då ska ALLA i gänget vara med, inklusive Sam som man inte hört så mycket av på ett tag nu, det har jag bestämt! :D hahahah xD

...

Okej glöm det jag skrev om mamma förut, hon vart snabbt en jävla häxa igen.

Adele - Chasing Pavements

Ger mig ett speciellt minne från sexan då jag lyssnade på den.

Snälla, låt mig bara slippa denna smärta.

Jag hatar tvångstankar, dom tycker mer mig mer än något annat i hela världen. Önskar det fanns ett botemedel, så man glömde bort alla plågande tankar. Vill bara bli av med det, men ända botemedlet är att gå emot. Men min OCD är så jobbig att jag klarar inte av det. Nu har jag åkt till apoteket för att skaffa ny "ren" handsprit, men det sket sig. Jackan kom emot plaståpsen där handspriten ligger i. Då blev den smutsig. Jag vet, jag är överdriven, min jacka smittar inte. Men jag kan inte hjälpa det, jag vet lika mycket som er att det inte alls är farlig, ingen katastrof kommer ske. Men det gör det i mitt huvud, vilket inte mitt psyke klarar av. Jag vet, jag vet, jag vet. Alla tjatar jämt och ständigt om hur ofarligt det är, och att jag måste sluta, särkillt mina föreldrar. Men hur många gånger jag än säger det så förstår dom inte, jag vet varför, dom lyssnar inte. Dom må höra vilka ord jag talar, men dom förstår ändå inte, dom tror att dom gör det ibland, men det gör dom inte. Vill bara fixa rummet, vill bara komma ikapp i skolan, men allt blir alldelles förmycket. Jag slits långsamt itu. Nu har jag haft OCD i snart 3 år. När jag tänker efter, så kommer jag inte ihåg hur det är att inte ha OCD, kommer inte ihåg hur det känns att ha ett lugn i huvudet utan några tankar som skadar mig. Jag kommer inte ihåg hur det är att gå omkring om dagarna utan att tänka på vad jag får röra och inte, när jag måste tvätta mig och när jag måste lyda mina tvångstankar.
Nu ropade mamma, hon gav mig en julkalender och en choklad kalender, nu brast jag ut i tårar, när jag mår så här sämst. Så kommer hon med något jag alltid haft sen 16 år tillbaka, jag har aldrig brytt mig om att jag blir äldre, jag vill alltid se julkalendern. Hon gjorde mig glad, vill bara krama henne. Inte ofta jag gör det pga av tvångstankarna och att jag hatar henne, men jag tror faktiskt jag börjat ändra mig med det, när jag fick se Nermin gråta inatt pga någon som han älskar men ändå har skadat honom så mycket. Kanske, kanske så är det så med mig och mamma med, jag kanske hatar allt hon gjort emot mig, men hon är trots allt min mamma.

Mahaaaa

Är as trött, men vill inte sova, vill va med någon, men bllää, alla roliga kan inte eller är inte Tierp osvosv.
HHAHAHA, nu fick jag ett samtal och NUUU fick jag något att göra :)
mjukisbyxorna får mig se fet ut men vafan :)

Glad chejjjj!

Smutig spegel javet, menmen :)
Behövde en kontors stol så det fick bli en BORIS :D
Fick mig mig detta hem idaaag, älskar tjocktröjan, fast tänker inte ha den ute offentiligt för att Jessica har en sån, det får bli min mys tjocktröja :)
OCH KLÄNNINGEN!, hörde musik när jag såg den!, så sjuukt fin, var tvungen att ha den, ska ha det på jul också, mitt nya favoritklädesplagg? , hell yes!

Kom på att jag för andra gången i mitt liv, nästan har alla saker jag vill ha!, en skön känsla att inte veta vad man ska önska sig till jul faktiskt :)

bloglovin

Ge mig tisdag!

Beställde just en ny frisör tid, eftersom jag missade den förra på höstlovet för jag var i Stockholm när jag kom på att jag hade en frisör tid xD
Vill färga nuuuuuuuu.
Nununununuuuu. Ska sätta i en slinga också :) mihihi. GE MIG TISDAG!
Fast snart ska jag in till Uppsala och köpa lite saker :D

Skoooola nurå

Köper det vaaarje dag!, bli galen om jag inte får det under skoldagen! :o
tyckte ni behövde veta det!, ska köpa det efter första lektionen som är nu :)

Cause everybody see you, but nobody see's me.


Varför är du alltid bättre?

Undra hur många gånger i mitt liv jag velat dö nu ientligen.

Någonting som kom på posten denna härliga dag!

¨
Köpte den av Vira i förrgår typ, nu kom den hem! fett glad tjej jag blev då :)
Den är aaas snygg! :D

pluuggg,

mycket plugg nu, hinner inte med någonting, skolan, ocd'n, kompisar, och bloggen :c
är as trött och allt men måste göra så mycket för skolan. Fml så stressad. Om bara mamma och pappa kunde sluta tjata på mig om rummet bara.

Minnen <3

Minnen från 9an :

NO U!
Det var Veves första MVG den dagen :D
Fredriks nya frisyr ;D
Mumsig skoldag för en stor uppsatts :)
Awsome Simon! :D
Gympaaaaaa :D
Saknar dig Caitlin!, blir inte att vi träffas nå ofta nu när man slutade nian :c

Jocke!
Mormor Caitlin! :D
Jag skulle seriöst inte ens byta er emot 10 miljoner i månaden i resten av mitt liv <3
Vintern 2010! :
Vintern 2010 då Veve och jag hade lekt med Milou ute i snön :)
MASSA BOLLARRR!!, Ser ni? :D om ni fattar, xD, hehehe..
Sommaren 2011! :
HAHAHAHA, jag är bäst, HERE U GO, SOME CAKE IN THA FACE! :D


Hhaha, rolig dag men Lotta Emma och Veve! :)


Till mig! :D

Köpte denhär just denhär snyggingen av Vira från kandylandy! :)

Green Day <3

En av mina tusen favoritlåtar :) , brukar lyssa på den när jag är arg eller pepp eller sånt. Får mig börja dansa liknande till hur dom rör sig när dom spelar musiken och så :D , fast liksom inte luftgitarr eller så, svårt att förklara xD

Inlåst i ett klassrum!


I skolan igår, så sa vår engelska lärare att vi skulle logga in på vår skolmejl på våra datorer för han hade skickat ett majl som innehöll 3 länkar på ljud vi skulle lyssna på där dom pratade engelska typ. Jag hade ingen dator för jag hade glömt mitt data kort hemma som jag behöver för att kunna komma in i källarna där valvern fick som datorerna ligger i. Och jag kunde inte låna Ninas eftersom hon var sjuk. Hörlurarna hade jag också glömt hemma så jag skulle få låna min lärares dator och hörlurar. Men det gick inte logga in!? :s , då fick jag gå in till bibloteket med det fungerade inte med hörlurarna där! . Det lät inte i hörlurarna, bara i högtalarna, och jag kan ju inte sitta och spela ljud i biblotket för där måste man vara tyst. Då fick jag gå och sätta mig i data-klassrummet mitt emot vårt engelska rum. Där funkade det!, blev klar ganska fort för vissa delar av ljuden innehöll låtar jag redan kan utantill till och med. Sen när jag skulle gå ut och gå in till vårt klassrum så var dörren låst! :o , och det gick inte låsa upp från insidan!, ända vägen ut var fönstret, och klassrummet jag var i var ju på övervåningen! D:
Så då stog jag och kollade ut genom genom fönstret och vinkade in till engelskarummet. Sen fick jag Olivers uppmärksammhet!. Jag var inte förlorad!, jag skulle inte dö!. Jag vinkade till honom och pekade på vår lärare och gjorde ett H som i Henrik som vår lärare heter. Han svarade med en min och ett leende och skakade på huvudet :o Jag ba fmlfmlfmlfmlfmlfml. Sen stog läraren med ryggen emot fönstret och jag vinkade allt jag kunde för att han skulle se mig. Då stog den läskiga killen från min spanska klass vid sitt skåp där, han som taffsar på alla och fick Sammy efter sig efter att han hade taffsat på Nina. Han trodde jag menade honom och började gå emot dörren för att hjälpa mig men jag bara vinkade att han skulle gå! xD, typ såndär. "FÖRSVINN FÖRSVINN ONDA VARELSE!" ahahahha xD. Han lyssna inte och jag ba " Neheheheheejj D:" och gick in emot klassrummet så jag inte stog vid fönstret längre. När jag gick tillbaka till fönstret hade han gått tillbaka till skåpet och gav mig en "wtf!?" min xD, jag fortsatte vinka för att få min lärares uppmärksammhet och han kollade på mig som om han var osäker på om jag menade honom men jag gav honom hela tiden vinkningar som "Nej inte du! D: ". Hhahaha, jag ville as gärna ha hjälp men inte av honom. Typ , "Hjjäääälpm miiiggg.. INTE DU! " hahaha xD
Sen släktes lyset där inne och om det inte vore för att vi hade en till lektion efter den så hade jag fått panik att jag skulle bli inlåst därinne tills  imorn xD. Sen ringde jag till Veve för att få hjälp xD. Kändes ganska rätt att hon skulle rädda mig eftersom hon jag jag under alla år i högstadiet hittat på så galna konstiga saker :D
hon bara skrattade åt mig, men om jag var kvar därinne tills nästa lektion så skulle hon rädda mig för hon skulle ändå förbi det klassrummet då xD. Sen kom Henrik och jag överlvede!. Precis när jag blev utsläpps så kom Emma, Jessica och Johan och dom och började babbla med dom ett tag om det, dom skrattade också åt mig.. xD Och Emma trodde inte på mig att det inte gick låsa upp från insidan med då visade jag henne och hon vart överbsvisad!
SO I SUVIVED!
Gick även in på fb på mobilen i hopp om att någon skulle se det och rädda mig..

Haha så bäst! xD,

HAHAH jag dog just! xD

Vampire.

The Kiss of a vampire, soft and sweet
The Kiss of a vampire, soft and sweet
The perfect moment of when lips meet
Slowly sliding down my neck
Punctured wounds left openly direct
I feel the life leave from within
I love thy love, but now I must sin
You held my hand and kept me cold
Without you, I'd have no soul
My throat opened and blood pours
You gave me wings and I chose to soar
A new life of immortal ways
I left the past and here I stay
Eternal life of death and darkness
In our world of lust struck madness
A life of no rules to follow
I have no heart, no more sorrow
I love you now and always will
You stole my heart and left to kill...
The perfect moment of when lips meet
Slowly sliding down my neck
Punctured wounds left openly direct
I feel the life leave from within
I love thy love, but now I must sin
You held my hand and kept me cold
Without you, I'd have no soul
My throat opened and blood pours
You gave me wings and I chose to soar
A new life of immortal ways
I left the past and here I stay
Eternal life of death and darkness
In our world of lust struck madness
A life of no rules to follow
I have no heart, no more sorrow
I love you now and always will
You stole my heart and left to kill...

...


Hundticket!


Såg den filmen med Nermin idag, fan va bra den var!, en av mina nya favoritfilmer, verkligen sevärd!
As rolig är den också xD. Älskar alla kartaktärer och allt. I filmen tänker man bara att Micke är en sån dåligt kompis sen i slutet tänker man hur bra kompis han verkligen är, älskar han som kör taxin! :D "Folk har ingen respekt för kärlek längre". Han äger, han skulle vara min bästa vän efter att han gjort så för mig :D xD
Se den!, älska den! :)


HAHA YOU'RE DEAD! (varning för inlägg som enligt vissa kan misstolkas och tycka det är någonting hemkt att prata om!)

Har nu bestämt att den dagen jag dör, vill jag att denhär låten ska spelas!. När alla sitter där på begravningen så blir alla ledsna och gråter och allt, men sen säger prästen att jag ville att denhär låten skulle spelas då. Och när dom får höra låten så blir dom lite glada pga. låten, och att jag så gärna ville ha dom glada när jag var död. Att dom kanske till och med skulle tänka "Hon är borta, men det är okej, jag är iallafall glad att jag fick känna henne. Och hennes bra humor. Men hon finns hos men ändå :) "
Låten:

Jag vill slakta dig så som du slaktade mitt hjärta.

Känner mig farlig just nu, önskar bara jag var en varulv som kunde slita sönder alla som sårat mig i stycken.

Just nu:

mihihihi, cola <3

Three things.

1. Om du undrar vilka jag ligger med så försök inte låtsas du är någon annan som frågar det.
2. Du har ingenting med det att göra längre.
3. Jag älskar dig.

Nu kan man köpa Malvin studios tröjor!

I Malvin studios nya video " WÄH! " berättade John om massa nya nyheter, och en av dom var att man nu kan beställa Malvin studios tröjor  från sidan " http://malvinstudios.spreadshirt.se/ " :D
Ska deffenitivt köpa alla dom! :D , fast inte alla på en gång för det har jag inte pengar till :o

Vaknade nyss

hahaha jag vaknade nyss, klockan är 4, ingen ide att äta frukost då för det är ju mat snart. Gick och la mig ganska sent igår så, skulle åkt till Melissa idag men vaknade inte förren nu och då är det ingen ide att åka för det blir så lite tid till att spela in film då.


Drömde världens läskigaste zombie dröm inatt!! :o

Ni 5

i love every single one of you.

Bilden har en betydelse, ja.



Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song

älskar låten, så bra, och videon minst lika bra! :D
Såg en youtube kommentar för videon, så kul! xD
BRA JOBBAT JUSTIN BEVEER! :D

watch me teach you about sex


kom på att jag har ett par grå jeans, vart fan är dom?!

Den mest lyckade facerapen hittills!

Hhaa idag så gjorde jag en väldigt lyckad facerape. Min klasskompis data bara laggade sönder så han låna min data för att gå in på fb. Men sen börja hans egen dator funka igen och han sa åt mig att logga ut. Ja ba - "Okej, ska bara gör en sak först.. :D" Sen helt plötsligt börjar folk fråga honom i chatten på fb om vems barnet är och han fattade ingenting! xD, såg helt borta ut, och jag satt och garva åt honom och sa att jag hade face-rape'at honom xD, den mest lyckade face- rapen jag gjort! :D . Alla börja skriva till han i chatten angående det och ringde honom xD, och han ba, - "ah det stämmer.." , fast i telen så kunde han inte ljuga så han sa sanningen då men sa att den inte fick skriva på fb eller så att det inte är sant xD, bara för att se hur alla reagerar. Och många verkade gå på det! xD
erkänn att det vart väldigt lyckad eller hur? ;D

bloglovin

KLÄDTIPS - TISHA SOM LYSER I MÖRKRET!

För ett tag sen klickade jag in mig på en hemsida där de säljer sjukt söta och annorlunda t-shirts: Trycket lyser i mörkret. Ska deffenitivt köpa en :D
Här är några exempel:
Hemsidan hittar ni HÄR.

Nu slipper ni skriva så långt!

köpte domänen för ganska länge sen nu, men har inte fått det fungera. FÖRREN NU :D
fett glad [email protected] jag blev när det funka! :D Så nu slipper ni skriva "wolfiiie.webblogg.se"
utan nu behöver man bara skriva "Wolfiiie.se" med 3 i :)
Nu blir det iallafall enklare att komma till bloggen, hoppas ni är lika glada över det som jag :)

Äntligen!

äntligen har jag hittat vad som var felet på min blogg, kom på att det var fb knapparna på bloggen som orsakade all dendär laggningen för alla som inte hade Google Chrome eller Firefox!
Så nu kan alla se min blogg utan några krusiduller! :D
hahah, typ jag just nu!

Typ jag när mamma och pappa skriker fast jag sagt att jag kommer snart! D:


wiiie, csn kortet!

WOOOOOW! får rabatt på asmke roliga och bra grejer! så himla kul.
ska in och aktivera det och sen använda det! haha! pusshej.

Paramore - Brick By Boring Brick

älskar låten, älskar henne, älskar henne hår, älskar allt med videon!
hon är så fin, önskar jag var henne.

you are still stupid

ska kolla the big bang theory nu och sen somna om. råkade somna lite förut ett tag.

Realising, that you are the only exception now.


"För att det är 47 mil från att båda kan vara glada"

Jacob är as söt och går ut i kylan bara för att prata med mig och se till att jag mår bra <3


...

LIGGA!?

I wanna play my feelings on the guitarr.

Skulle as gärna vilja spela gitarr nu, mår dåligt, sugen på att spela och jag mår bättre av att spela gitarr när jag mår dåligt. Men sen bestämmer den sig att vara ostämd så jag inte kan spela </3
Jag vill såååå gärna speela , min gitaaarrr :c <3

Please let me inside.

Boy i can feel your pain in my heart. I don't know why, but i do.

Put me together, rip me apart

Hej, haft en as tråkig helg nu tyvärr, bara suttit hemma vid datorn och sovit. Hoppas ni hade en roligare helg!
Längtar till nästa vecka (som börjar imorn xD) så jag kan färga håret. Sen ska jag försöka ta mig till ängel för jag saknar henne så mycket. Mått asdåligt nu på senaste tiden och varit kärlekkrank så nästan så jag vill åka och kela med någon men bättre att kela med min underbara ängel som inte sviker osv :) . Vill skate'a också, men det är för mörkt nu, och jag får inte åka inne för mamma :c.
Men ha det bäst alla! :)

Basutbudet feat. Rebecca & Fiona - Låna Pengar

as bra låt!

Bad advice cat! :D


Jag vill ha dig

Jag vill ha dig.

Ängel <3

Kommer ihåg när jag gjorde denhär videon till min älskade ängel, älskar henne lika mycket fortfarande, aldrig varit med om en ängel som varit så underbar och aldrig sviker som henne. Skulle verkligen dö utan henne. ily ängel <3

Jag orkar inte med det en gång till!


sorry för as suddig bild med under året 2007 så var kamerorna otroligt dåliga.

SPY KIDS

Såg att det var Spy Kids på tv, och då kom jag på hur länge sen det var jag såg det!, älskade dom filmerna när jag var liten, och ännu mer älskade jag alla coola saker dom hade!, spionklockar och allt sånt. Så jag tänkte ha en liten Spy Kids marton nu!

It's not that easy anymore..

Mina änglar vill ni sova i frid med mig?

Liar, liar


Jaacoooooooooooooob!

du fick mig gladare igen nu, tackk söto<3

Vad hände med alla små söta fashioncore kids?

Saknar 2007 och 2008 då Tierp och alla andra ställen kryllade av små söta "emos". Nu är dom nästan som dinosaurierna, utdöda, inte lika ofta man ser "emos" längre, vilket är så synd för "emos" är så söta och snygga och allt, kom tillbaaakaa!?

brb ska åka till 2007

hahahah xD


Disney you make me smile.


Skulle vara riktigt skönt att bli sjuk just nu.

vill typ bli as förkyld, gillar hur alla tycker synd om en, hur lugnt allt är då, hur mamma kommer hem med cola och glass för att jag alltid mår bättre av det när jag är förkyld. orkar inte med skolan, orkar inte med någonting, då känns det ganska skönt att vara riktigt förkyld.
lite gammal bild från innan jag skulle sova typ.
ska se pån disney filmer nu, djungelboken får det bli, disney får en må bra. men ah, natti på er.

Går väldigt upp och ner just nu.

Mitt mående går ganska mycket upp och ner just nu, för typ 2 dagar sen mådde jag skit, sen igår mådde jag as bra, sen nu as dåligt igen. Allt känns som jobbigt just nu, kärlek, tvångstankara, ludde, och utseende och pengar får mig må så dåligt, så jobbigt när allt det är på samma gång också, som nu. Orkar inte säga mer än så, måste ta mig till ungdommsmottagningen snart också, har ingen ork, fan.
does it?

Ludde kom tillbaka?

Bror kom tillbaka, av alla världen i som skulle vara hemska att förlora  så var du den största.

they bring me to you


Höstfotona!

Fast när jag skulle vara modell så skulle Melissa kasta löv på mig men det var inte det ända hon kastade, hon kastade även grenar, kottar och stockar! D:
Sen började Melissa jag jag fåna oss lite :)
Jag gör min grottmännisko min! :D erkänn att den är cool ;D
Lite seriöst igen.. :)
Vart as fail där xD, satt jätte konstig, ser ju ut som jag tror att jag är en sjöjungfru xD
Fastnade en massa grenar i håret på mig som Melissa kastade på mig D:
Jag pekade FU till Melissa för att hon kastade grenar på mig!
Sen vart det lite oseriöst..

Från Bea

Bea gjorde denna as fina filmen om hennes kompisar, där bland annat, Melissa, Veve, Cilla och JAG är med i :)
Söt du är Bea! <3
Mihihi älskar dig Bea min vän <3

I skolan

Välte nyss ut cola som jag hade i skåpet så det rann ut cola i skåpet, på golvet och PRECIS brevid datan!
Hade kommit på datan om jag inte hade hunnit flytta datorn, Denise rädda dagen efter att förstört den.

BÄSTA IDEN! :D

http://www.youtube.com/watch?v=nWMVwMjMr8Y
Gav mig värsta bästa ideen gänget!
Att när vi alla fyllt 18 ska vi alla åka utomlands själva
tex till spaninen (röster på det och att man åker till torveja där för det är aaas fint och underbart där :)
Tänk va kul vi skulle ha!,vi alla som är så virriga och hittar på störda, galna saker xD
och alla bodde på samma hotell osv och allt
Säkert tusen gånger roligare än det värkar också!, tänk vilka fina minnen vi skulle kunna få! :)

Legenden om Såspäron!

Som ni som läst lite här förut så vet ni att jag och mitt gäng längre varit ett fan av Malvinstudios :D
Dom äger och många av killarna där är snygga ;D . Men hela vårt gäng har varit som besatta av Såspäron låten. Och som mest i våras, nu har en ny video kommit ut från Malvinstudios på deras youtube kanal! :D
Det är legenden om Såspäron!  Klicka HÄR för att komma till deras kanal :)
Se den, älska den!

Videon är ju bäst också! :D


Äpplen, apelsiner & banan,
Fy fan, jag spyr på en gran.
Jag skuttar glatt med den episka ängen
Jag sover med massa päron i sängen!
Äpplen, apelsiner & banan,
Fy fan, jag spyr på en gran.
Jag skuttar glatt med den episka ängen
Jag sover med massa päron i sängen!

Awkward?

HAHAAHAHAH XD, jag dog xD

Apport Junior!

Melissas pappa trodde inte på mig när jag berättade för honom om att Junior kan göra apport, så jag typ :D :
Fett ägd han blev :D
 

förvinn härrifrån jag vill inte se dig mer.

ludde hjälp mig

Thinking.." I can end this.."


Det var inte meningen att det skulle bli såhär.

honey please be mine?

Milou <3

hahahah, pappa går och hälsar på Milou (hunden) som ligger i hans säng och lägger märke till att han har en pankaka ligger brevid honom i hans säng!. Katten måste väll ha haft ner pankaka från bänken till Milou xD
sööööta Milou <3

Saknar det :c


Okej det gick inte så bra..

Jag började vrålkäka och gick på en baconchips påse som jag åt upp. Sen gjorde mamma nudlar och chickenbits till mig, när jag hade ätit typ hälften av det var jag as mätt. Men tvingade mig själv äta mer. Så jag gav typ upp efter bara en timme. Fan ta Citalopran, hatar den. Blivit så äckligt mätt nu att jag bara blir äcklad av mat. Orkar inte röra mig och skulle bara vilja sitta och spy ut allt så jag slipper må såhär äckligt. Och ändå är jag sjuuukt besviken på mig att jag inte åt mer. Pappa ska ringa min läkare på måndag så jag kan få ta bort denhär medicinen så fort som möjligt.
Vill vara fetare och få större bröst och allt. fml.

fotot gav mig lust att bara ha min egna lägenhet och sitta naken på toan och spy, donno why jag vill vara naken men det är faktiskt as skönt ibland att vara det.

Thinny girl

Okej börjar känna mig allt för smal nu. Det är min medicins fel, jag vet det!. Ända sen jag började ta den så fick jag mindre aptit, och ännu mindre ju mer jag höjde dosen på den.
Brb ska leta efter saker att äta i kylskåpet. Nu ska jag ALLTID gå mätt i magen. Så man går upp något i vikt. Och så måste jag sluta med medicinen.
okej så smal är jag inte, drar ju in magen men kolla liksom, to thinny

starscapes



ph. http://www.starscapes.se/index.html

sååå jävla coolt! ni måste kolla den här hemsidan. ska ha såhär i min
första egna lägenhet. aso helt serri, fatta vad najs. måste, måste, måste.



Tell me something sweet to get me by..


Charlie Sheen för 20 år sen!

Satt och kollade på tv med pappa och så såg vi en gammal film från 80 talet och vi la märke till att Charlie Sheen va med!, sjuuuuukt va snygg han var då!. Dog typ! :o . Han var så snygg så jag nästan dregla :o. Han borde stannat i den åldern och sen blivit min! xD. Har alltid gillat honom för tycker han är en duktig skådespelare, fast nu har han ju börjar skaffa värsta playboy tjejerna fram och tillbaka, börjat ta droger och även fått sparken från succe serien 2 1/2 men, som gjorde honom som mest känd. För att han kom till jobbet och var full och sånt. Nu skulle han ju vara med i big brother för han skulle få flera miljoner för det. Antagligen för att producenterna tror att han kommer skapa drama i det programmet. Tycker det är sjukt synd att han har slutat såhär. För han är ju trots allt en riktigt duktig skådespelare. Och sen är det också väldigt synd att han inte är lika snygg länge sen för 20 år sen. Men det kan man inte göra någonting åt. Förutom platsikoperationer då men naturligt är bäst enligt mig! :) och säkert för många andra också.
Sååå snyygg han var!, så synd att man inte kan vara ung föralltid :c
Han hade gärna fått vara far till mina barn om jag hade varit vuxen, han hade fortfarande sett ut så, var 20 år yngre och om jag ville ha barn :D

Kom och kyss mig igen.

Du har ingen aning om hur hårt jag föll för dig..

Your roses shows me your lies

Roses are red, Violets are blue, How many girls have you told that to?

SPELA

Mår as dåligt nu och det känns som nu skulle vara det perfekta tillfället att bli en spelnörd!, Var är du Viktor när man väl behöver dig och vill spela med dig!? :o
Gammal bild ifrån i sommras. Hade riktigta sommarben!, blåmärken och sår xD


Vill speeeeeelaaaaa.

Här ska det vara en rubrik.

Kom hem från Melissa förut idag. Men var astrött så sov till nu, så vaknade typ nyss. Känner mig ganska depp och tror jag ska smsa Jacob eller Angelika. Dom förstår en verkligen i sånthär.

Yes or no?


Så fucking underbar.

fml du är så söt. men inte min.

fu asshole.

Ängel och Jacob har rätt, måste bara jobba på att aldrig glömma det.

Heineken reklamen <3

Bara jag som ÄLSKAAR den? :)


idioter..

Önskar det var lagligt att skjuta idioter, då skulle jag sticka ut med en hagelbössa och skjuta dom alla en efter en!
Skulle först ge mig på alla idioter här i Tierp, sen björklinge, uppsala, stockholm, och göteborg.

The Kiss of a vampire..

The Kiss of a vampire, soft and sweet
The perfect moment of when lips meet
Slowly sliding down my neck
Punctured wounds left openly direct
I feel the life leave from within
I love thy love, but now I must sin
You held my hand and kept me cold
Without you, I'd have no soul
My throat opened and blood pours
You gave me wings and I chose to soar
A new life of immortal ways
I left the past and here I stay
Eternal life of death and darkness
In our world of lust struck madness
A life of no rules to follow
I have no heart, no more sorrow
I love you now and always will
You stole my heart and left to kill...
The Kiss of a vampire, soft and sweet
The perfect moment of when lips meet
The Kiss of a vampire, soft and sweet
The perfect moment of when lips meet
Slowly sliding down my neck
Punctured wounds left openly direct
I feel the life leave from within
I love thy love, but now I must sin
You held my hand and kept me cold
Without you, I'd have no soul
My throat opened and blood pours
You gave me wings and I chose to soar
A new life of immortal ways
I left the past and here I stay
Eternal life of death and darkness
In our world of lust struck madness
A life of no rules to follow
I have no heart, no more sorrow
I love you now and always will
You stole my heart and left to kill...
The Kiss of a vampire, soft and sweet
The perfect moment of when lips meet

Vill bli 18 nuuuuu

Vill bli 18 nu så jag kan ta tatueringarna D: , skulle ju kunna ta dom nu men Tommie lärade mig att det är ofta dom som tatuerar folk under 18 är slarviga när dom tatuerer och så D: Men lyssnar på honom för jag vet hur onöjd han blev och hur mycket pengar han får lägga ner nu på att tatuera över den D:
Ska ha domhär när jag fyller 18!
bloglovin

FML gånger två.

"På tisdag måste vi hålla stängt p.g.a sjukdom"
Jävla ungdoms motagning. Kan ju inte sticka till akuten heller! D:
Om jag inte berättar för pappa men det vill jag inte.

Fml

fml, varför måste det vara så jävla komplicerat!?

Who's the bitch neeeaaaw!?

Stack med tåget till Upplands väsby där Micke mötte mig, Vi satte och på tåget som jag åkte med till Upplands väsby för vi trodde det gick till Stockholm central efter. Sen när vi sitter och väntar på att tåget ska åka ser Micke att det står "Tierp" på skylten och vi frågade en kille och tåget var påväg tillbaka till Tierp!, så vi stack ur tåget i SISTA SEKUNDEN! xD. Ah sen när vi kom till Stockholm central så  träffade vi några av Mickes kompisar och sen käka vi på en thairesturang och vi käkade båda äggnudlar med kyckling :), goooooottt, mätta blev vi. Sen gick vi till en godis butik!, dom hade aaaaaas mycket godis som såg gott ut, godis jag aldrig smakat, godis jag saknat från när jag var liten, ja allt!, blev lite impad för att jag inte vart i en sån butik sen jag var liten xD Vi köpte bara massa salta och sur godisar, nom nom nom.
Sen stack vi till Ica eller nån affär och köpte Cola och chips. Påvägen till ett tåg sen hem till honom så skulle han åka ner för ett räcke i en trappa och räcket var en ganska sneeeeky ficktjuv som nästan snodde hans plånbok!.
Hade as kul hos honom, men han var elak och kittlade mig :c
Vi kollade på The new guy, så jävla rolig film! hahahahaha xD. så bäst!, "Who's the bitch neeeaaaw!?"
Man måste säga det som "neeeaaaw" eftersom det är en neger som säger det så det ska låta rätt xD
Vart vår standard replik typ. Hade as mysigt med honom. Sen kollade vi på Ronny och Ragge lite, att säga "fan" i slutet av varje mening som dom gör vart också vår standard replik xD
När vi sen skulle åka tåg tillsammans till Upplands väsby så var det aaaaaaaas mycket folk på tåget från Stockholm central till Upplands väsby D: . Fick stå upp, vart varmt och man kunde inte röra sig eller någonting, och när tåget bromsade så kunde man ju inte hålla i någon stolpe eller nåt för det var så trångt och så, så man ramla nästan ibland xD, fast fick hålla i Micke som la vantarna på en stång :)
Vårt gooda godis ;D
Micke vart lite smart och gjorde en skål utav chips påsen. Så slipper det prassla och det blir enklare att ta chips och man ser vad det är för chips på "skålen" typ :D
Micke fota mig men jag fick inte fota honom!? D:
hahah, ah SIEG HAIL MICKE :D
Snodde mina vantar och satte dom under tröjan så att det såg ut som han hade bröst xD, han gick och brösta upp sig för att visa sina nya boobies :D. Micke: "Är den ena sne?" hahahahha xD
Sötböghög :)

Sleep

Ska se lite på film, mysigt såhär på kvällskvisten. Ska skriva lite imorn eftersom jag ät aaaaaas trött nu eftersom jag var hos melissa i lördags och somnade as sent, gick upp as tidigt och åkte till micke. Och vaknade tidigt hos honom också. så har inte sovit as mycket och varit as trött dom senaste 2 dagarna och jag har lyckats hålla mig vaken iallafall.
Men ah godnatt alla som läser, sov gott! :)