Hemma

hemma nu ska skriva mer snart :)

Lady Gaga - Yoü And I

Lady Gaga är snygg som kille i denhär videon :D
Men hon äs snygg som tjej också ;D
Knarkat låten ett tag nu, as bra :), låter lite sådär country aktigt också, gillar country faktiskt :)

TÄNKVÄRD BILD


Drar till Micke nu!

Hade as kul hos Melissa igår, älskar hennes klass!, alla är asroliga och trevliga :)
Fick många goda skratt och fick se Jessica suga av en äcklig korv xD
Visar er bilderna från Melissas fest någon dag men nu ska jag strax sticka till tåget för att åka till Micke :)
Önskar jag var framme redan D:

hade inte bangat hihi


Rättegång, shopping, stalkad, och sen halloween grejor.

Jo, såhär var det. För ungeför 3 månader sen så var jag, Lotta och Emma på hemköp med min dåvarande pojkvän, och en lång historia kort, så kom en kille och misshandlade min dåvarande pojkvän. Och han bestämde sig att stämma den killen och eftersom Lotta, Emma och jag var med så var vi vittnen. Och idag var rättgången.
På morgonen gick jag upp halv 5 och åt frukost och fixade mig lite osv. Sen åkte jag med mamma till Lotta i Månkarbo eftersom mamma ända åker förbi Månkarbo påvägen till jobbet.
När jag kom hem till Lotta så fixade jag mig lite till, men fixade inte noga eller mycket. Sen medans Lotta åt frukost och sånt så lekte jag med hennes fina hundar Ronja och Julia.
Vi kollade på tv och sen blev klockan halv 8 och Lotta, jag och hennes mamma satte oss i bilen och åkte till Emma och hämtade upp Emma och hennes mamma.
Vi var så nervösa, visste inte helt vad vi skulle säga. Det kändes as läskigt eftersom ingen av oss har varit på en rättgång förut och vi visste inte helt hur det gick till och ingen advokat eller någon förklarade för oss hur det skulle gå till. Det är så jävla dåligt att dom skulle ha rättegången 3 månader efter det hände, vi hade ju glömt vissa saker vi kunde komma ihåg dagen efter det hände.
Men ah.
Vi kom fram och gick inOm  till
Om ni inte orkar läsa all text så läs det som jag markerat för det är roligast xD
Jo, såhär var det. För ungeför 3 månader sen så var jag, Lotta och Emma på hemköp med min dåvarande pojkvän, och en lång historia kort, så kom en kille och misshandlade min dåvarande pojkvän. Och han bestämde sig att stämma den killen och eftersom Lotta, Emma och jag var med så var vi vittnen. Och idag var rättgången.
På morgonen gick jag upp halv 5 och åt frukost och fixade mig lite osv. Sen åkte jag med mamma till Lotta i Månkarbo eftersom mamma ända åker förbi Månkarbo påvägen till jobbet.
När jag kom hem till Lotta så fixade jag mig lite till, men fixade inte noga eller mycket. Sen medans Lotta åt frukost och sånt så lekte jag med hennes fina hundar Ronja och Julia.
Vi kollade på tv och sen blev klockan halv 8 och Lotta, jag och hennes mamma satte oss i bilen och åkte till Emma och hämtade upp Emma och hennes mamma.
Vi var så nervösa, visste inte helt vad vi skulle säga. Det kändes as läskigt eftersom ingen av oss har varit på en rättgång förut och vi visste inte helt hur det gick till och ingen advokat eller någon förklarade för oss hur det skulle gå till. Det är så jävla dåligt att dom skulle ha rättegången 3 månader efter det hände, vi hade ju glömt vissa saker vi kunde komma ihåg dagen efter det hände.Men ah. När vi var påväg till domstolshuset så såg jag han som hade misshandlat miss ex gå emot oss. Med någon man. Det kanske var hans pappa, jag vet inte. Jag och Lotta gav varndra blickar som visade att vi båda visste att det var han och tänkte att det var en pinsam situaution. När han helt hade gått förbi oss så tittade vi så på Emma. Emma ba "Vad!?" Så sa vi till henne att det var han och hon ba "Va!?, vad det?! xD hahaha" och vi skrattade åt den pinsamma situationen.
Vi kom fram och gick in till domstolshuset. När vi kom in såg vi en massa dörrar där det stog på alla dörrar vad det var för rum. På en dörr såg jag att det stog "Kapprummet". Och då kom jag på att pappa sa att när han var vittne till en misshandel för flera år sen fick han gå in i det rummet. Jag berättade de för Emma och Lotta och vi misstänkte att vi antagligen kommer få gå in det.  Sen gick vi upp en trappa. Emma och Lotta gick och satte sig hos mitt ex och jah ringde Jennfifer och babbla med henne ett tag, så jag fick något att göra för jag ville inte ha tråkigt när jag sitter själv för jag kunde inte sitta i närheten av mitt ex, började må dåligt då, eftersom han har sårat mig så djupt och om jag satt nära honom och sånt så skulle jag nog börja skrika eller vara elak eller börja gråta. Sen slutade jag prata med Jennifer i telen och började prata med Micke istället. Roligt samtal där, tack Micke :). Mådde as dåligt, höll på börja gråta men jag höll igen tårarna, eller, ett tag kunde jag inte det men ingen såg mig eller så. Ville bara spy, mådde dåligt. Dels för att jag mådde dåligt för att jag var i närheten av mitt ex, och dels för att rättegången kändes läskig. Sen smsa Emma mig att mitt ex's advokat kom till dom så jag fick gå dit. Kunde inte möta mitt ex's blick, för jag vet att då skulle jag börjat gråta igen. Hans advokat var en as snygg blond tjej. Och så var den en annan man där hela tiden som var advokat så jag tror han var mitt ex's advokat också. Vi fick veta av hans advokater att vi skulle vara i sal 10. Så vi stog utanför salarna och väntade på att dom i högtalarna som ropade upp när vilka rättgånger började och i vilken sal.
Sen helt plötsigt hörde Emma, Lotta och jag höra tjejadvokaten till den andra "Du vi har en fråga om en enhörning?" hahhaah xD vi började skratta, vi måste ha hört fel, hon sa säkert enförhöring eller nåt sånt xD
Den manliga advokaten berättade för oss att rättgången kunde ta max upp till 3 timmar! D:
Det hoppades vi på att det inte skulle för vi orkade inte det och det gjorde det inte heller till slut.
Sen skulle den advokaten som var en man berätta en sak men då pep ljudet av att någon skulle säga om att någon rättegång skulle börja, vi alla blev tysta för vi trodde de kunde vara vi. Men sen var det inte det. Sen skulle han säga det han hade tänkt säga förut men precis då pep det ljudet igen! xD, då blev alla tysta för det kanske var vi, men nej det var det inte. För tredje gången skulle han då säga det han tänkte säga men då pep ljudet igen. Men vi alla ignorerade det för det är säkert ändå inte vi, men sen hörde vi att det var vi! xD
Ah så vi alla gick in i salen. Alla satte sig på platserna dom skulle sitta på (ni kan se på bilden).
Dommaren började fråga hans som hade misshandlat saker om honom som ex. vilken adress han bodde på och han som misshandlade svarade med att det stämde. Sen frågade dommaren mitt ex om hans uppgifter stämde och han sa ja han också. Sen så fick Emma, Lotta jag och deras mammor gå ut ur salen och vänta utanför. Vad som hände därinne vet vi inte. Sen kom hans som hade misshandlat och hans advokat ut och gick in i ett annat rum.

Vi hörde hans advokat frågade mannen som släppte in dom i ett rummet om det inte fanns någon tv därinne, mannen svarade "Neeeeeej?", som om det är klart dom inte har det, och dom ska väll inte se på tv nu!?. Advokaten svarade med ett "okej.." som att han var besviken. hahaha xD lät lite roligt.


Sen kom han och hans advokat ut ur rummet och gick in i rättssalen igen. Sen kom mit ex morfar ut och frågade om jag skulle gå in nu. Vi svarade att vi inte visste men vi tror inte det eftersom ingen har sagt till oss om det. Sen kom mitt ex's manliga advokat ut och frågade om vi hade hört i högtalaren att dom ropade in mig. Men vi hade inte hört det, som sa att ibland funkar inte högtalarna som dom ska. Sen skulle jag vittna. Dommaren fråga om man hade en nära släkting i salen och jag sa nej. Då fick jag säga efter dommaren en ed om att jag skulle tala sanning och så. Den löd "Jag (Denise Nyman) lovar och försäkrar på heder och samvete, att jag skall säga hela sanningen och intet förtiga, tillägga eller förändra."  Sen började jag vittna och berätta vad som hände. Dom frågade mit frågor om ungefär hur långt bort från mitt ex och han som misshandla när själva misshandeln började. Jag svarade ungefär 10 meter. Jag förklarade vad som sas, vad som gjordes, vad som och sånt.Dom frågade hur lång tid det tog efter att vi kom ut från hemköp till då själva misshandeln började. Jag svarade att det kanske var 10 min. Dom frågade mig hur mitt ex mådde efter misshandeln och jag svarade att han inte vågade gå ut i själva centrum av där vi bor för han var rädd att den killen skulle spöa honom om han såg honom. Så dagen efter till exempel när vi ville ha godis från konsum så fick jag gå och köpa det själv. Och så var det ungefär i två veckor. Jag fick berskriva av vad jag kunde komma ihåg att folk hade på sig, men jag kom bara ihåg lite av vad han som misshandlade hade på sig. Dom frågade hur många det var som var som var med han som misshandla och om jag kom ihåg hur någon av dom såg ut och jag beskrev lite av en jag kunde komma ihåg lite. Sen när jag hade berättat klart och dom hade frågat mig frågor om vad som hände så frågade dom mig om jag hade några kostnader för att komma dit till rättegången och jag sa nej för jag åkte med Lotta och hennes mamma dit. Sen fick jag gå och sätta mig längst bak.
Sen var det Emmas tur och fick frågan om hon hade någon nära släkting i salen och hon sa nej (för hennes mamma gilldes inte). Och sen fick hon också säga eden. Hon sa typ samma sak som mig om vad som hände, fast vissa saker kom ju hon ihåg som inte jag kom ihåg och vissa saker kom jag ihåg som inte hon kom ihåg. En sak var roligt, vi sa båda att vi kanske stog 10 meter ifrån dom precis innan misshandeln skedde. Och vi hade ju liksom inte pratat innan om vad vi skulle säga eller så. Vi alla sa bara vad vi kom ihåg. Men när dom frågade Emma om hur lång tid det tog tills misshandeln skedde från när vi kom ut från hemköp svarade hon 3 min. Jag tyckte det kändes som vi stog och pratade längre än så, jag tyckte det kändes som 10 min xD. Och sen fick Emma gå och sätta sig längst bak med mig. Sen frågade dom Emma om hon hade haft några kostnader hit och hon svarade som jag att hon hade åkt med Lotta och hennes mamma så nej.
Sen kallade dom in Lotta i högtalaren. Lotta har sån scenskräck så det blev väldigt jobbigt för henne att prata inför alla människor där. Jag tror advokaterna märkte det och ställde istället frågor om händelsen mer, och då fick hon lite lättare att prata. När dom frågade henne om ungefär hur långt bort vi stog från mitt ex och han som misshandla så svarade hon 3 meter. Lotta berättade efter rättgången typ att hon inte är så bra på sånt som mätningar och Emma jag sa att vi inte heller är det. Lotta kunde komma ihåg vissa saker vi kom ihåg, vissa inte. Och vissa saker som inte vi kom ihåg kom hon ihåg. Dom frågade Lotta om hon hade haft några kostnader för att komma till rättegången och Lotta svarade att hon åkte med sin mamma, så det var hennes mamma som behövde ersättning. Då sa Lottas mamma att hon behövde pengar för bilresan (2mil) och pengar för löneavgrag för att hon missade jobbet den dagen för att kunna skjussa oss. Typ 2500 kr. Lottas mamma satt kvar och prata med dom om det för sen när Lotta var klar så såg vi att hon grät och vi 3 gick ut ur rättsalen och in på toan för att trösta henne. Jag förstår henne helt, skulle inte förvåna mig om jag hade började gråta också för jag tyckte också det var läskigt. Och jag är en person som vågar nästan allt. Lotta fick svårt att andas för hon brukar få det när hon gråter och jag krama om henne och gav henne vatten och så. Sen mådde hon lite bättre och vi gick ut till utanför  rättsalen. Mitt ex kom och skakade hans med oss alla 3 och sa "Tack Denise, tack Emma, tack Lotta" och så gick han och hans morfar. Vi såg vår kompis som efter oss skulle in på en rättgång för att ha blivit misshandlad av samma kille som mitt ex typ två dagar efter mitt ex blev misshandlad av honom. Och han fick många mer allvarliga skador än mitt ex. Han fick sitt käkben spräckt och massa mer jag inte kommer ihåg.
Så den killen fick 2 stämningar på en dag xD. Hhaha kul för honom. Hahah vissa's föredrar brukar bli sura på sina barn när dom överskridit telefonräkningarna med mer än dom får. Men ah, den killen får stämningar hemskickade istället xD
Han lär inte få ta körkort nu iallafall. Eftersom när misshandeln hände så var han bara på permission i Tierp för han fick inte vara där. (Antagligen för att han har misshandlat där minst 1 gång förut) Så hans körkort har rykt!


Tydligen så skulle vår andra kompis bara ha vittnes via telefon i deras rättgång. Kanske för att han som var med (Sam) bor i Gävle nu eller nåt.
Men ah så slutade rättgången. Senare under dagen så smsade mitt ex Emma att han kommer få dom pengarna han har stämt han på. (Ca. 6500kr!) Han lovade förut när jag fortfarande var tsm med honom att om dethär gick igenom skulle han bjuda oss alla på pizza!. Men jag kan ju inte träffa honom så han får väll skicka min pizza bit på posten! xD hahahah
Sen gick Lotta, Emma och jag på stan och köpte lite saker. Jag köpte en as snygg billig kofta, jeans och vantar. Älskar mina vantar, så mysiga :). Vi käka lite vid floden som strömmer förbi i Uppsala och hade jätte kul. Sen blev klockan snart 1 och Emma skulle ta bussen hem. Så vi följde med henne till bussen. Sen väntade vi på att Lottas syster Johanna skulle komma och möta Lotta på stationen så skulle dom åka på ett Twilight konvent i Stockholm.
Sen när dom åkte satt jag på stationen och vänta på att mamma skulle hämta mig och käka min sockervadd som jag hade köpt, har velat haft det as länge nu. Goott! Jag fick sitta och vänta i typ 3 och en halvtimme för mamma slutade inte jobbet förren fyra. Och jag kunde inte åka bussen hem för jag var tvungen att köpa saker för Melissas Halloween fest imorn. Och det låg inte nära stationen. Och om det gjorde det så hade jag ändå inte hittat dit xD
På stationen var det en as äcklig gammal gubbe som gick omkring där jag satt och glodde på mig HELA TIDEN!, han glodde inte så diskret på mig heller. Och timmarna gick och han gick inte D:
Var as rädd flera gånger att han skulle komma fram till med men som tur var gjorde han aldrig det. Han var läskig :o

Gubben som hela tiden stog där och glodde på mig och gick ALDRIG D:
läskigt fan :o
Sen så blev klockan äntligen 4 och jag gick till ett ställe på stationen där mamma alltid brukar hämta mig när jag varit någonstans och vill ha skjuss av henne hem :D
Mamma och jag åkte och köpte saker jag ska ha till Melissas Halloweenfest imorn :)
Vad det var för saker får ni nog veta när ni får se foton och så från Melissas fest :D

Rättegång m.m

Haft en lååååång dag, först vaknade jag halv 6 för att åka till Lotta. Halv 8 åkte vi sen till rättegången.
Sen efter allt det så var Emma Lotta och jag i stan, sen fick jag sitta aaaaaaas länge på Uppsalas busstation och vänta på att mamma skulle sluta jobbet så hon kunde hämta mig, sen var det bara fixa halloween saker till melissas halloween fest imorn. Så nu är jag aaaaaas trött efter en lång dag.
HAR EN MASSA SPÄNNANDE SAKER ATT BERÄTTA SEN!
ska liksom försklara rättgången lite mer utförligt och vissa roliga saker som inträffade men jag orkar inte det nu för jag är trött. Men håll utkik så berättar jag om det



En gubbe som stalkade mitt på stationen i Uppsala idag D:

Drar på rättegång nu!

Ska till bussen och sen åka med Emma till Uppsala där hon jag och Lotta ska vara vittne till en misshandel som hände typ 3 månader sen. Det ironiska är att det känns som om man inte kommer ihåg så mycket längre för det har gått så lång tid. Asso, förut kom jag ihåg as mycket med många detaljer men nu knappt nåt D:
Men jag är ganska säker på att när jag väl kommer sitta där i rättegången så kommer jag komma ihåg allt igen xD
men ah
Ha det bäst läsisar! :
)

OCD video!

Gjorde denna OCD videon igår kväll eftersom jag var så frustrerad på OCD'n och lyssnade på Green Day- Peacemakers låten. Så fick för mig att jag skulle göra en video om OCD av den, ientligen handlar ju låten om hämnd med skitsamma, +att jag använde mig utav Windows movie maker som är as dåligt så vart inte helt som jag tänkte mig men det vart helt ok iallall.
 
ENJOY! :)
 

Halloween börjar närma sig!


Pluggg,

efter en lååång skoldag med massa plugg ska jag nu äntligen sätta mig och käka godis och kollar på the big bang theory, funfunfun :)

I will learn myself to dance the pain away..



Min favorit scen från svansjön

Blivit beroende av cola?

tror jag blivit beroende av cola, asso mer än innan. Och jag äääääääääälskar verkligen cola, men drack upp min cola nyss och nu är den slut,
brb måste ringa mamma att hon ska köpa hem cola!

Little girl,

Little girl, little girl
Why are you crying?
Inside your restless soul, your heart is dying.
Little one, little one
Your soul is purging
Of love and razor blades
Your blood is surging
Little girl, little girl
You dirty liar
You're just a junkie
Preaching to the choir
The sky is falling
your lifeboat of deception is now sailing
In the wake all the way
No rhyme or reason
Your bloodshot eyes
Will show your heart of treason
Little girl, little girl
Why are you crying?
Inside your restless soul, your heart is dying.
Little one, little one
Your soul is purging
Of love and razor blades
Your blood is surging
Little girl, little girl
You dirty liar
You're just a junkie
Preaching to the choir
The sky is falling
your lifeboat of deception is now sailing
In the wake all the way
No rhyme or reason
Your bloodshot eyes
Will show your heart of treason

Just nu:

skooooola typ,

Want you gone videon!

Åkte ju till Melissa igår för att spela in zombie filmer med henne och några av hennes kompisar med det blev inte så, för dom kunde inte komma sa dom sen. Så då spelade Melissa och jag in en musikvideo typ till låten "Want you gone". Den handlar om att det år 2011 uppfinns en robot som en kvinna köper för att få hjälp i hemmet, men allt går inte riktigt som planerat.. :)

Fett ofixad på videon, ända jag fixat noga är typ sminket D: Men jag bjuder på migsjälv :)

ENJOY!


This is hell


Den franska terroristen Junior!


Jag blir galen på min katt! fan ska hela tiden rota i min papperskorg och tillslut slutar det med att han välter den och alla saker ramlar ut på golvet, och jag får plocka upp det!. Och det är flera gånger om dagen han gör det! :o.
Han gör det bara för att retas med mig!, jag vet det D:
Får väll ta och tejpa fast pappaerkorgen i golvet as mycket som ängel och jag kom på att man kan göra för att han inte ska välta pappperskorgen :D

Fasiken!

Fan kan inte ta piercing på torsdag, måste på rättegång!
mer om det sen

Drar till Melissa

Drar till Melissa nu för att spela in zombie filmer, när dom är klar redigerade och så sen så kommer dom nog upp här :)

Kicking and screaming


Gjort:
• Fixat piercing tid till på torsdag. :D
• Fixat ny mobil!
Ska göras:
• Beställa frisör tid :)
• Köpa svart ögonbrynspennaha

Melissas Ginger Snaps video!

Melissa visade mig hennes favoritfilm Ginger Snaps för några år sen och då blev det genast min absoluta favorit film!, älskar filmen. Och nu har Melissa gjort en "musikvideo" till filmen som är as bra!.
ENJOY! :D
Låt: Three Days Grace -Animal I Have Become.
Melissa visade mig hennes favoritfilm Ginger Snaps för några år sen och då blev det genast min absoluta favorit film!, älskar filmen. Och nu har Melissa gjort en "musikvideo" till filmen som är as bra!. Ni bara måste se den för den är sjuuuukt bra :)
ENJOY! :D
Låt: Three Days Grace -Animal I Have Become.
Klicka HÄR för att komma till Melissas bdb/dayviews :)




Utan dig vore jag en död ängel

Jag saknar ängel, ska fråga pappa om jag får åka till henne snart men vågar inte än för vill inte ha skäll, min mamma är ju som sagt galen så.

FREAKSHOW


Först tänkte jag visa lite flumm bilder: :)
Jag typ: " TRÄÄÄÄÄÄD!! :D "
hahahhah kolla min min xD
HAHAHAHAHAHAHH XD,
JESUS CHRIST!? hahahaha xD

Jag skulle typ nysa xD så jag förstörde fotot som hade kunnat bli as bra för Melissa gjorde en as bra pose D:
Jag ramlade ner för stoplen xD, han tyvärr inte få foton på själva fallet bara när jag försökte resa mig upp xD
Och sen jäääätte söta men ONDSKEFULLA Lolinx :)
Brains!
Och nu till de lite mer seriösa bilderna! :D
Let me know! :D

Darlin, why?

'Cause I'm for real,
Are you for real?

Ny telefon!

Idag kom mamma hem och kom med mobilen hem till mig och gjorde mig jäääääääätte glad :D
Vet att alla andra blir as glada nu så dom faktiskt kan nå mig igen :)
Så nu kan jag ha telefonsex med Emma som vanligt igen ;D

HAHAHHAAH WTF!?

whaaat?

Mode är något man följer,stil är något man har.

• Färga det bruna svart
• Färga det blonda lite mer vitt blont och färga så det blir lite mindre blont i håret
• Ta två till hål i öronen brevid dom jag har nu och en helix piercing
• Köpa svart ögonbrynspenna
• Köpa lite grejor jag "behöver" nu som ex, höstjacka
• Köpa ny mobil så alla kan sluta tjata efter att de inte kan få tag i mig
• Köpta Halloween kläder till Melissas Halloween fest :D
• Köpa en gitarr stämmare så jag kan spela gitarr igen!, saaaaknar det, as sugen på att spela gitarr!
bloglovin

Fast grejen är den att det har jag redan gjort, men du förstod ändå inte, och bara forsatte såra mig..


Restlessness - Miley Cyrus?

As bra låt, knarkar den just nu. Vet inte riktigt om det är Miley Cyrus, vissa tror det är hon och vissa tror det är en demo, att det är någon annan som sjunger. I donno but låten bra vilket som :)

walk walk fashion baby


...

Mitt hjärta stannade när du lämnade mig bror,

All these angels who's falling apart..

Demonerna känns allt för starka just nu. Jag och alla mina andra änglar faller ihop. Vad händer?

And one of the angels cut one of his wings off..

FML


hahahaaha, snape <3


Melissa jag hatar dig ♥

Melissa jag hatar dig ♥ älskar när du kastar grenar, pinnar, löv, kottar och stubbar på mig ♥

Det är så synd att ni undervara grabbar inte ser hur underbara ni är..

Jag har märkt att det är as många killar som är ganska fixerad vid att börja träna och bli biff. Vissa blir så fixerad vid det att dom knappt bryr sig om något annat än att träna. Och det tycker jag är så synd!, för många av dom killarna har redan as snygga kroppar!, varje gång en kille säger till mig att han ska träna brukar jag säga att han måste lova mig att inte bli så biffig som på andra bilden. Anledningen till det vad jag har hört av killarna är ofta att många av dom killarna har varit överviktiga när dom var små, och blev mobbade för det. Så synd att mobbing ska behöva gå så långt att när dom är äldre så har dom sådana tankar kvar. Och så brukar många killar säga till mig att dom vill bli biff för att dom vet att tjejerna gillar det. Men dom glömmer att inte alla tjejer tycker det är snyggt med sådana muskulösa kroppar, till exempel jag. Jag tycker verkligen inte om sånna muskulösa kroppar, med åndrorna som syns och allt. Jag tycker bara det ser äckligt ut!, ser ut som gorillor!, saknar bara hår på hela kroppen för att dom ska bli gorillor. Min kompis Emma och jag satt och diskuterade dethär i tisdags och hon höll med mig. Så vi tycker att det på första bilden är snyggt, men det på andra bilden bara är äckligt!. Och vi tycker det är så synd att killarna är så fixerad vid att bli så :( . Önskar jag kunde hjälpa fler människor än mina vänner med sånnahär problem :(

Tårar oavbrutet i en och en halvtimme?

Gud hade världens jobbigaste natt igårkväll. Jag var så kärlekskrank och allt och fick för mig att se på "The note book" en av mina favoritfilmer som är en kärleksfilm som är as fin. Men till och med INNAN filmen helt hade börjat satt jag och böla. Satt och böla under hela filmen oavbrutet!. Sen när jag skulle gå och lägga mig så gick inte det för att jag inte kunde sluta gråta. Grät inte så mycket för filmen ientligen mer för mitt kärleksliv typ. Men vill inte gå in på det mer än så. Vill inte avslöja förmycket om det.
Jag vill också dö med dig gammal.

Who cares?


Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Jag kommer antagligen missa när gänget firar Anton idag för att jag var hemma från skolan idag för jag mådde as dåligt, psykist asso. så dagen kommer bli att sitta hemma vilket är väldigt skönt nu eftersom inte min galna mamma är hemma, vet inte ens om jag vill kalla henne det men jag måste annars blir det bråk. men ah. så ska nog se på filmer och käka massa mat så jag kanske blir lite fetare och umgås med min coola pappa lite. och antagligen prata en massa med darling också :)

Hhahahhaha älskar pappa <3

Hhahahah jag har världens bästa pappa, han är så chill, like " hey, vi köper pizza och chillar lite?" istället för att gå och städa och greja som mamma jämt vill att vi ska." Fast han säger ju inte så då men han menar lite så :)
Sen idag så skrämde han bort ett as som hade behandlat mig dåligt :) , hade inte grabben stuckit iväg för att han har respekt för honom så hade han nog legat jävligt illa ute hahahha,  älskar pappa!

Gammal bild på pappa och mig som ängel tog :)

Biggest want's right now!


ska fixas när jag får pengar, jaa, alla förutom det på den censuerade bilden :(

You screwed it up this time!!!

Hey man.
Tell me what were you thinking
What the hell were you saying?
Oh come on now,
Stop! and think about it.
Hey now,
maybe you should just listen,
maybe you should stop talking for a second.
Shut up, listen to me.
You're so obvious,
you're so oblivious,
and now you wonder why,
you're the one alone.
So don't apologize,
you don't even realize,
you screwed it up this time
now you're the one alone
Hey bro,
I'm just tryin' to let you know,
you really think that you're special,
oh come on now,
I've seen so much better,
hey there,
did you actually think that I cared?
Don't know if you want to go there,
oh come on now,
keep on, keep on dreaming.
You're so obvious,
you're so oblivious,
and now you wonder why,
you're the one alone.
So don't apologize,
you don't even realize,
you screwed it up this time
now you're the one alone
Hey man.
Tell me what were you thinking
What the hell were you saying?
Oh come on now,
Stop! and think about it.
Hey now,
maybe you should just listen,
maybe you should stop talking for a second.
Shut up, listen to me.
Hey bro,
I'm just tryin' to let you know,
you really think that you're special,
oh come on now,
I've seen so much better,
hey there,
did you actually think that I cared?
You're so obvious,
you're so oblivious,
and now you wonder why,
you're the one alone.
So don't apologize,
you don't even realize,
You screwed it up this time!,
now you're the one alone!




You screwed it up this time!


I doubt everything.

Är du nöjd nu?. Jag tvivlar på alla, jag tvivlar på kärlek. Jag tvivlar  på mina vänner. Jag tvivlar på allt och alla.
Dethär är ditt fel. Pga av att du ljög och allt för mig blir mitt liv så svårt att leva. Svårt att lita. Jag vill så gärna lita på någon men känns inte som jag kan det. Tårar rinner från min kind för att du förstört mitt liv så enormt. Känns som den ända jag verkligen kan lita på är Ängel. För hon är en av dom få personer som verkligen BEVISAT för mig att hon alltid finns för mig
"Jag ska skydda dig ängel, dom ska inte få ta dig ifrån mig, även om jag så måste göra våld mot tjänsteman". Det är till exempel ett tillfälle hon bevisade för mig att hon verkligen är en riktig ängel. Jag saknar henne nu.

So mote it be.


Goddess Aphrodite 
Hear my plea, 
Make my body look as a models would, 
And to the boys make my curves look good, 
Make my skin flawless as a dove, 
So I will attract my one true love

You're dirty liar

Om karman inte slår dig så kommer jag att göra det bitch!

Of course i'm in love with you darling.


Somebody mixed my medicine I don't know what I'm on

You hurt where you sleep
And you sleep where you lie
Now you're in deep and
now you're gonna cry
You got a woman to the left
and a boy to the right
Start to sweat so hold me tight
Somebody mixed my medicine
I don't know what I'm on
You hurt where you sleep
And you sleep where you lie
Now you're in deep and
now you're gonna cry
You got a woman to the left
and a boy to the right
Start to sweat so hold me tight
 
Somebody mixed my medicine
I don't know what I'm on

Gratismakeup!

För några år sedan tipsade Melissa mig om denhär sidan, den har funnits nu ett tag jag jag tycker personligen den sidan är as bra! :D, när du blir medlem där så kan du få poäng, av att bland annat värva andra personer till att bli medlemmar (så som jag gör nu) , logga in varje dag och delta i tävlingar på sidan. När du har fått upp poäng till ett speciellt antal så kan du skicka efter pressentkort i tex, HM och sånt. Så på ett sätt kan du tjäna PENGAR på att bara logga in varje dag, delta i tävlingar och värva andra till sidan :) Hur bra är inte det va? :D Rekomenderar sidan till 100%! :)
Klicka på bilden för att registrera dig :)

Open my eyes yeah, it was only Just A Dream.

I was thinking bout him, thinkin bout me
Thinkin bout us, what we gon' be
Open my eyes yeah, it was only Just A Dream
So I travelled back, down that road
Will he come back, no one knows
I realize yeah, it was only Just A Dream
I was thinking bout him, thinkin bout me
Thinkin bout us, what we gon' be
Open my eyes yeah, it was only Just A Dream
So I travelled back, down that road
Will he come back, no one knows
I realize yeah, it was only Just A Dream

Everything has beauty...


but not everyone can see..

What does words mean?

Är as trött nu, känner mig as sliten och trött, vill bara vara hemma och vila ut och allt, gjorde prov i skolan idag sen åkte jag till Melissa för att planera hennes halloween fest med henne Jessica och Emma, hade as kul med dom, fiiina chejor. Jessica med hennes sjukt roliga röst som hon får när hon bli tjicklad vid halsen och att hålla fast Emma och tejpa på hennes ansikte :). Men nu är jag som sagt as trött, och det är inte så kul att pappa tjatar på mig hela tiden om allt. "inte sitta vid datorn, gå och ät nåt, ta medicinen, gå och lägg dig" osvosv.
Vill bara ha en söööt pöjk nu, som darlin', gillar ju också tjejer men jag har mina perioder då jag helst vill ha en tjej och ibland en kille, nu är jag i pojkperiod typ, hahah,
men ah, funfunfun, darlin' show me love?
Och nej mina ben är inte håriga eller nåtsånt det ser ut så för tightsen är typ sönder och har fuckat upp sig totalt D:

Note to myself:

Maybe i need to focus a little bit more on stayin on the ground and not dream myself away.

You are the thunder and i am the lightning.

Skrivet av en en vis tjej den 9onde mars 2009:
Vad tycker du om kärlek: Asså,folk utnyttjar den!!,man ska inte bli ihop med andra för att dom är roliga,och man har kul med dem elr så!!,av den anledningen blir många ''kära''(vilket jag inte anser vara kärlek)Kärlek är ett oförklarigt ögonblick!.Så man kan inte få folk att bli kära i andra!!.Och kärleken är en plåga,Illution,Undrebart,Dröm,Drog,Liv,Hopp,Allting,Bara ett ord,Ingenting,Allting.

Falling for you..


W Y NO TELEPORTS?

typ jag nu ^
|
apa teleportrar borde verkligen finnas!

:D

tårar!, omg , vfaaaannnn!?!?!?!??!
omg hjälp mig! :o

Fy på dig Jacob!

kelsugen och skit, funfunfun. but im happy right?, it's better then crying over something that's should'nt bring me down! :D, vill ha den 20onde så jag kan köpa en mobil och smsa med underbart folk och hålla koll på vad alla i gänget planerar och allt.

Happy, happy, happy!

sådär töntligt glad nu! ,jag kommer klara mig, det ska gå!

Det är det jag har försökt säga hela tiden.

Jag skulle inte lita på ord, du skulle skulle behöva visa det.

I want my stuff back

Now all I want is just my stuff back
Do you get that?
Let me repeat that
I want my stuff back

You can send it in a box
I don’t care just drop it off
I won’t be home
Cause without me, you know you’re lost
Minus you I’m better off
Soon you will know


<333

Jag saknar Jennifer sååå obeskrivligt nu!, vill åka upp till kramfors och gå på äventyr med henne!
Har aldrig saknat henne så mycket som jag gör nu!, ska övertala henne komma hit snart!

:(

Blir inge att fira anton idag av 2 anledningar, en av dom var att en av oss i gänget inte ville/ kunde komma eller nåt så det blev inge då. Den andra anledningen är att jag inte kan komma för att en person är där som jag inte kan träffa för då kommer jag antingen bli så arg så jag börjar vrålskrika och slår sönder saker eller att jag börjar grina.

ANTON FYLLER 17 IDAG!

Dagen ska firas med gänget och Nutella tårta! :) om nom nom!
Och jag vet att det står Alfons istället för Anton men jag brukar kalla honom det för att retas ;D
ALLA borde säga grattis till honom! :D

Jag vill ha tramp stamp!

Jag vill såååååå gärna ha tramp stamp, som Lady Gaga har, den är as snygg!, jag har jobbat på att få ta det hela dagen idag men mamma ba, "nej du får göra det när du är 18!"
Som en gammal "vän" en gång sa:
" Så du ska ha tramp stamp så alla killar kan se när dom sätter på dig bakifrån? xD "
Jag: Ja! :D

We're like living art


Och vi måste verkligen sluta tro på annat än det, för det är sanningen.

Karma i förväg

detdär slagen du fick kanske var karma i förväg bitch

jag är inte sur, jag är sårad.


Oh broken angel...


Boyce Avenue - Broken Angel <3

Emma visade mig denhär låten för en stund sen, det är hennes favoritlåt, och ohlord så bra den är!, är min favoritlåt också nu till och med! :)
Emma är så bra på att hitta bra låtar och hon har as bra musiksmak!. ääääälskar låten, så otroligt!, ska ta och gifta mig med låten! men ah
TACK EMMA FÖR ATT DU VISADE MIG DENHÄR UNDERBARA LÅTEN! ♥♥♥♥♥♥♥

Hhahah.

Pappa: MAMMA KOMMER HEM!
Jag: GÖM PIZZA KARTONGERNA!
Pappa: NU HÅLLER DU MED OM ATT DU VAR I SKOLAN IDAG OCH ATT DIN CYKEL GICK SÖNDER OCH ATT JAG VAR TVUNGEN ATT KÖPA SAKER FÖR ATT LAGA DEN!
Jag: Jaaaadåååå!
pappa och jag tjallar inte på varann, älskar pappa <3

Bitch im gonna rip your head off!

Nu jävlar ligger du illa till
arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg, arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,arg ,arg,

Läpppiercing!

Jag är as sugen på att ta läpppiercing nu!, vill vill vill vill!, MEN, alla fjortisar har börjat ta det nu. Blir så fett arg!,och converse, det är en fjortis grej nu. Fast förr vare emo. Och stort hår va emo, men nu fjortis och samma med smink.
JDSOFVJOJDSOVDSHDSIH och converse det märket står liksom för 'rock, hårdrock, musik
inte jävla fjortis skor som alla ska ha bara för att det är märkesskor typ
bajs Fan ta fjortisarna!
men jag funderar just nu på att ta det ändå bara för att jag är såååååå sugen på att ta läpppiercing, så nu kommer frågan. Tror ni jag skulle passa i läpppiercing? :)
och converse
det är en fjortis grej
nu
fast förr vare emo
och stort hår
va emo, men nu fjortis
och samma med smink
och gpihngopea
och converse det märket står liksom för 'rock, hårdrock, musik
inte jävla fjortis skor som alla ska ha bara för att det är märkesskor
typ
bajsFan ta fjortisarna!
Vad tycker ni?

The Pretty Reckless - Just Tonight


Vad krävs de för att denhär grabben ska fatta!?

Svårt att fatta en diss?, ohlord vad grävs det för att han ska fatta?! D:
xD

Sony Ericsson J10i2 Elm

min snart då. ska ha den till jag någon dag hittar en sony erciksson mobil som är touch som jag faktsikt kan tänka mig. ja hatar ju touchmobiler, tycker dom är jobbiga och vill hellre ha bara knappar men det finns typ inga bra nya mobiler som inte är touch :(

Jag kan ljuga för er alla, men inte för mig själv.

Jag kan låtsas att jag inte vill ha dig mer, jag kan låtsas att jag inte vill ha något mer "vi", jag kan låtsas att jag inte bryr mig. Jag kan låtsas att jag helt inte ens har något hjärta.
Men sanningen är att hur jag än inte vill ha det så har jag det. Jag kan ljuga för er alla, men jag kan inte ljuga för mig själv. För jag ser alltid mina egna lögner.
~För att jag faktiskt älskar dig.~

BUP och städning

Vart hos BUP nu och pratat lite, en av mina psykologer ska sluta snart :/, lite synd. Hon var bra. Inte många läkare jag tycker är bra. Men jag har iallafall kvar min favorit!, pernilla!, hon har varit med från första början så det känns skönt att hon är tillbaka igen efter mammaledigheten. Sen prata vi massa om tvångstankar och mamma. Hon ska prata med mamma och pappa i tele sen och jag ska fortsätta min OCD behandling snart.
Är pepp att få bort denhär skitsaken nu!
Nu måste jag göra lite städning/OCD grejer så herrå!

I hav'nt given up...

i just have had enough.

boys, boys, boys

Free at last, back on track!

you would´nt last a minute

Sometimes I need to remember just to breathe
Sometimes I feel like I trusted you too well
Sometimes I just feel like screaming at myself
Sometimes I need to remember just to breathe
Sometimes I feel like I trusted you too well
Sometimes I just feel like screaming at myself
-you would´nt last a minute-

Crystal Castles<3


everyone's at it


It's ok now!

mår as bra just nu, första gången på länge nu. känner mig så fri!, känner mig as glad och taggad på allt!, särkillt... mihihiihi, nej men det är lite hemligt ;) . är jag elak nu som låter er bli nyfikna? :D hahahah, ah men . Har nog ängel och Viktor att tacka för att dom är så underbara och fått mig må så mycket bättre nu :), dom är vänner av diamant!, inte guld, diamant! :)

Min man<3

hahaha, so fucking true!. jag har blivit big bang theory nörd btw. men ah iallafall, Sheldon Cooper är min man ok?
bra!.
brb nörda och kolla på the big bang theory! :D

Gjort några små ändringar i bloggen! :) .. och lite fler sorters ändringar ;)

Vet inte om ni lagt märke till det än när ni nu kollat in på bloggen men har gjort några smååå ändringar i bloggen :)
Ny header:
Signatur efter varje inlägg:
Och ändrat den lilla bilden vid webbläsaren:
Hoppas ni tycker det blir iallafall lite trevligare nu att läsa här på min blogg nu :D
Sen har jag gjort en annan liten ändring, har inte direkt med bloggdesignen att göra men ;)
mihihihi, back on track! ;D


War bonnet

har verkligen börjat gilla indianer och Melissa och jag har planerat att spela in en indian film snart men först ska vi fixa lite bättre material och så. har tänkt och köpa en sånhär indian ledare headwear. har velat haft en sånhär ett tag nu och nu har jag bestämt mig för att köpa den på bilden nästa gång jag får pengar! :D funfunfun!

YOU FILTHY ROTTEN HOUND


Don't know what to decide
You lied to me
You looked me in the eye
It took me by surprise
Now are you gratified?

Don't turn around
I'm sick and I'm tired of your face
Don't make this worse
You've already gone and got me mad
It's too bad I'm not sad
It's casting over
It's just one of those things
You'll have to get over it

When I was feeling down
You'd start to hang around
And that was out of bounds
You filthy rotten hound.

älskar er Melissa Jennifer Annette och Viktor!

för första gången känns det som någon bryr sig om mig, melissa jennifer annette och viktor, tack!
sen har ju också melissa dom bästa föreldrarna i hela världen, har aldrig trivits bättre med några vuxna som hennes manmma och pappa, dom är också snälla och bryr sig, tack till er också! :)
Ni är äkta vänner som det verkligen inte finns många av. vill verkligen aldrig förlora er, hoppas ni alltid kommer vara mina vänner tills döden <3
så som texten säger skulle göra för mina vänner, och jag trodde dom skulle göra så för mig också. men igår insåg jag att det bara är melissa jennifer ängel och viktor som skulle göra så :)

Viktor och ängel<333

tack Viktor och Ängel för att ni finns
betyder så otroligt
ni betyder mycket
ni är dom ända vänner som verkligen finns oavsätt vad
oavsett tid, och allt. Vilket inte många gör fastän dom säger det ♥

sanna vänner..

det som gör mig ännu argare att mina vänner låter honom göra såhär emot mig, skulle dethär hända mina vänner skulle jag bli så arg på honom att jag skulle minst ringa och skäll ut han. som mest skulle jag åka till han och slå ner han och skrika åt han att han är ett jävla as som kan hålla på och såra någon sådär.

...

känns bra att mina vänner hellre umgås med dom som sårar mig som mest.
blir så ledsen att det känns som jag aldrig ska sluta gråta, vill bara seriöst ta en hammar och slå sönder mitt huvud bara för att få ut all min sorg och ilska. och det värsta är. att på något konstigt sätt, vill jag ändå fortfarande ha dig. och jag fattar inte hur jag kan vilja det efter hur du behandlar mig.