PÅMINELSE TILL MIG SJÄLV:

När du ska ta bort en piercing ska du skruva kulan åt DITT HÖGER. Och det blir till vänster när du ser dig själv i spegeln. Och du måste ha tången. För annars sitter du i 5 månader och skruvar på den till höger utan att något händer och sen sitter du tillslut i en timme med tången i piercingen och skruvar åt vänster.
 
Today is the day where i won over the piercings!
VICTORY!

Du kan. Inget berg är för brant. Om du tror blir det sant. Du kan.

Och när allt känns mörkt så kommer min Lejonkungen och ljuser upp allt igen. Seriöst, Lejonkungen är min bibel. Den betyder allt för mig. Mer än någon annan film i hela världen. Det var den första film jag någonsin såg. Och när jag var liten såg jag den bokstavligt talat hela dagarna. Tror ingen skulle kunna förstå vad Lejonkungen betyder för mig. 
 
"Du kan. Inget berg är för brant. Om du tror blir det sant. Du kan. Han finns i dig. Han finns i allt. Han finns i ljuset. I allt mörkt och kallt, I spegelbilden, Jag ser av mig. Han finns omkring oss. Han finns i dig"

Min gamla navelpiercing!

Det var någon som frågade mig om jag hade navelpiercing och om jag kunde lägga ut foto på bloggen på den. Men jag har ju inte navelpiercing längre. Men jag hade det förut. Jag ska berätta:
Jag och ängel bestämde oss för att hon skulle pierca mig. För jag ville ha en piercing som hon tagit på mig. För vi är ju änglar, vi står varandra mer nära en ängel nånsin kan. Och sen ville jag ju också ha en navelpiercing så då bestämde vi att hon skulle ta navelpiercing på mig. Vi var i Enköping och gick iväg och köpte ett navelpiercing  smycke och på natten i December då hon fyllde år så piercade hon mig inne på toaletten hos henne, haha :). Min mamma och pappa visste inte om att jag hade tagit den. För jag sa inget, jag hade antagligen inte fått ta det och särkillt inte när det är en oprofesionell som piercar.
Sen i Januari åkte jag med skolan till Kungsberget och åkte Snowboard. När jag sen kom hem och tog av mig tröjan såg jag att navelpiercing smycket var borta! Jag hade inga pengar till ett nytt smycke och för att få det var jag tvungen att få pengar av mina föreldrar. Men det finns inte att köpa navelpiercingar i Tierp. Ingenstans!. Så jag hade behövt åka in till stan då. Men hade jag åkt dit med pengar hade dom fått veta att jag köpt något jag inte visa dom. Och dom skulle bli misstänksamma. Så jag började använda en hårnål i hålet sålänge tills jag skulle till stan. Så inte hålet skulle växa igen. Men min hud stötte ut hårnålen och jag var tvungen att ta ut den och låta det växa igen. Jag och ängel bestämde att när mitt "sår" vid navel hade läkt så skulle vi ta om den. Men nu är inte ens hon och jag vänner längre tyvärr.
 

Vad hände!?

Shit vad hände. Helt plötsligt blev statisiken på bloggen jätte stor! :o
Jag som inte ens vill ha en stor blogg längre D:

I'm not telling you it's going to be easy, i'm telling you it's going to be worth it.

 
Lite saker jag måste införskaffa snart. Blir lite dyrt med allt tillsammans men jag får ju köpa en sak i taget tills jag få pengar igen. Asking Alexandria biljett är ett måste ha!, älskade dom när jag såg dom i februari ju. Jag har äntligen kommit över min "Jag hatar touch" åsikt och nu börjar det kännas lite tråkigt att min mobil inte har android eller någonting sånt kul :c Så jag ska nog köpa en Sony Xperia S sen. Blir nog när jag fått försäkringpengarna, om jag nu får det över huvud taget. Väska behöver jag till när skolan börjar sen och alla väskor jag har nu är bara sönder :c Och till sist så behöver jag löshår. Har inget löshår kvar nu för att jag gav bort det till Annette för jag har fått så långt hår själv så jag har inte haft lika stort behov av löshår som förut. Men jag saknar ändå löshåret. Ska nog klippa mitt hår kortare igen och börja ha löshår sen. Tycker om att kunna välja mellan att ha gulligt kort hår och snyggt långt hår när jag vill :)

När han inte har mer än rätt.

Och man inser att man lever ett liv så som man verkligen inte vill leva.

...

Jag hatar det här.

NEW IN: Fringe Bag

Klickade just hem denna snyggingen :). Synd bara att det kan ta ett tag innan jag får hem den :c
 

Jag fyller år idag..


Inspiration - Guitarr

I övermorgon så fyller ju jag år, men mamma och pappa bestämde att jag skulle få min present imorgon istället eftersom mamma jobbar kväll på torsdag. Så imorgon ska vi åka in till stan och köpa en gitarr åt mig! :D. Har längtat såå otroligt länge efter en gitarr!. Nu kommer jag äntligen få sitta och spela massa bra låtar igen! Är sjukt glad nu!, längtar till imorgon :D 
 

Jag och mina vänner är lite extra vackra idag :)


IN TIME

En liten fågel viskade i mitt öra och sa att denhär filmen är as bra. Så ska kolla på den nu :)
 

Zombie - The Pretty Reckless


Be careful what you wish for

Fan va jag ångrar mig. Ville bli kär sådär på riktigt igen. Nu har jag blivit det, va fan önskade jag mig det för!?. Fan även om jag kan få personen nu så älskar jag den så mycket att jag inte vill ha den? Wtf?


And hey sweetie

And hey sweetie,
Well I need you here tonight,
And I know that you don't wanna be leaving me
Yeah, you want it, but I can't help it.
I just feel complete when you're by my side,
But I know you can't come home till they're singing

La, la la la, la la la.


Mysophobia


Amy Macdonald - Mr Rock & Roll


Eftersom jag uppdaterat så dåligt..

Eftersom jag har uppdaterat så dåligt så kanske jag ska skriva vad jag gjort på den senaste tiden. Men jag kommer inte ihåg vad jag har gjort för längre sen än förra veckan :o. Så ni får iallafall veta vad jag gjort de senaste två veckorna :)
 
Förra helgen grillade jag med några vänner :D 
Jess, Jag och Emm :D. Älskaarrroooomm <3
Vi bestämde oss för att skicka flaskpost!. Fint brev vi skrev :D Vi hittade inte annat än en blyertspenna och toa papper. Men man tar vad man haver ;)
Apparently, så gillar Jennifer att fota mig när jag sover och är nyvaken.
Leah, min tremänning :)
Jag är klumpig jag ramla ur stolen, jag lovar!. Det var inte Leah (Den lilla flickan) som gav mig spö..
Jennifer och Magnus skulle säga hej då och som den Paparazzi jag är så tog jag upp kameran och fotade sötnosarna. Dom är så sjukt söta, eller hur!? :)
Jennifer, jag, och Hamid :D
 
Kom hem ifrån Kramfors igår. Vi skulle åkt hem på söndagen egentligen. Men sen ringde pappa från sjukhuset och sa att han skulle bli utskriven går, så vi åkte hem. Ni kanske fått höra det, men min pappa har legat på sjukhus. Ska skriva mer om det i ett annat inlägg sen. Tror inte ni tycker det är intressant att höra om min pappa. Men jag bryr mig inte ett skit om det, för jag skriver mest på min blogg för att komma ihåg saker jag gjort i mitt liv, samla alla mina minnen på ett ställe, och skriva om mina tankar. Men vill ni läsa om det, ja gör då det. :)

NEW IN: Piercingar

Nu tappade jag bort min sista näspiercing. Fan att dom ska vara så små och så lätta att tappa bort! :o
Men nu blev det iallafall dags att skaffa nya näspiercingar så jag beställde just från en jätte bra piercingsida som heter piercing.nu. Där beställde jag och en kompis våra piercingar för nåt år sen. Sidan är as bra!. Har jätte bra grejer som håller bra och allt. Billigt och när man beställer för en viss summa eller mer så får man ett eller två till smycken på köpet. Vad summan är kommer jag inte ihåg. Det fick iallafall jag och min kompis förra året. Vi blev jätte förvånade när det låg två extra näspiercingar i påsen. Sen hittade vi en lapp där det stod att det var en gåva :). Hur sjukt bra är inte det!? :D. Och att vi fick just näspiercingar också!. Inte direkt, bröstpiercing eller nåt som ingen av oss hade xD :D

Svar till dig "Anonym" :)

Haha roligt att folk kommenterar saker på min blogg men inte kan skriva vem dom är. Moget, stå fan för vad ni säger.
+ Att du är aldrig anonym på internet vännen ;)
Det finns någonting som heter IP adress som gör att jag kan spåra vem du är som skrivit det :)

Alina Devecerski - Flytta på dej