VEMS FUCKING TRÖJA ÄR DET SOM HÄNGER HÄR!?

Vem fans tröja är det som hänger här på min torkställning!?. Seriöst, måste veta för jag vet verkligen inte vad den kommer ifrån. Varken mammas, pappas eller min. Och ängels är det inte häller för hon har inte vart här på ett tag. Ve
m fan tillhör den!?!?
Pappa säger att det måste vara någon killes men det kan inte vara någon av deras!?. Ingen av dom gillar sådana tröjor.
haha, någon måste ha gått och hängt upp en tröja på min torkställning mitt i natten när jag sov eller nåt xD
Vem fans tröja är det som hänger här på min torkställning!?. Seriöst, måste veta för jag vet verkligen inte vad den kommer ifrån. Varken mammas, pappas eller min. Och ängels är det inte häller för hon har inte vart här på ett tag. Vem fan tillhör den!?!?
Pappa säger att det måste vara någon killes men det kan inte vara någon av deras!?. Ingen av dom gillar sådana tröjor.
haha, någon måste ha gått och hängt upp en tröja på min torkställning mitt i natten när jag sov eller nåt xD


1 dag kvar!

så sjuuukt taggad :D


All that's in my head.

Seriöst, allt som är i mitt huvud just nu är Asking Alexandria.
Om någon väcker mig genom att skrika "VAD ÄR 3x10?" Så skulle jag säkert svara med att skrika "GIVE ME ALL YOU GOT, HONEY HUSH YOU LIPS!" xD.

Ser nog ut ungfär såhäääär: (Emmas tolkning)

Konstnär: Emma!

It is what it is.


Lene Marlin - Sitting Down Here

asso, ohloooord, så fin låt. vill ha mig gitarr och spela den :(

Linus ska bo här i några dagar.

Nu bor Linus (Lasse och gunillas hund) här eftersom Gunilla mår så dåligt och orkar inte ta hand om Linus. Så vi ställer upp för henne så som vi gjorde när dom hade sin andra hund som heter Linus.
Dock gör det att jag mår sämre, pga av min ocd. menmen

Vilka ska på P&L i sommar!?

Själv ska jag dit!, skullle inte missa det för allt i världen ju!

Någon!?


A Day To Remember - If It Means A Lot To You

Bloggar om denna låten en gång till bara för att den är så sjuukt bra!

Hos ängel

gif maker

Does this mean i'm a good girl?

Märkt nyss att jag ofta gör det, men har faktiskt ibland sett mig själv lite som en bad girl too, men kanske inte?, eller?

Lasse <3

Vi saknar dig redan Lasse!, som mest pappa och Gunilla tror jag.
Lasse och jag när jag var liten.
Lasse och Gunilla

Blir nog dåligt med uppdatering idag

Imorse dog min underbara farbror. Pappa och jag är lite förstörda så jag kommer nog inte uppdatera as mycket idag. Men kanske. Skriver mer om den sen.

Ängel <3

Citat från ängel:
Älskar henne mer än något annat!

Är hemma nu!

Hemma, missar en konsert i Stockholm ikväll, känns inte kul. Hade varit bättre om Max hade berättat om den tidigare iallafall :/

Tillbaka i Enköping nu!

Är tillbaka i Enköping hos ängel nu, känns aaaaaas skönt, än sålänge har vi käkat på Max, sovit och babblat. Ska göra massa roliga saker med henne. Saknat henne så. Berättar mer när jag kommer hem :)

Wether you're happy, mad or feeling blue, just remember my guitar will help you get thru.

Vill så gärna spela gitarr, saknar det så myycket. Om vi får försäkringspengar för min OCD så ska jag köpa en gitarr. + gitarrstämmare, gitarrklämma och gitarr hållare. Blir seriöst galen snart om jag inte får spela gitarr. Mår så otroligt bra av det. Men kan inte köpa det om jag inte får försäkringspengarna. Iallfall inte nu, eftersom mina pengar nu gått till Asking Alexandria biljetter, hårfärg, piercing, och tröja m.m.

Kapten Röd - Trasig

Tänker på mina tankar ang en vän när jag hör denna..

IDAG SKA JAG TILL ÄNGEEEL!

IDAG SKA JAG TILL MIN UNDERBARA SAKNADE ÄNGEL!, Sticker efter skolan, see ya!


JAG MED MIN NYA PIERCING!

Vi är så lyckliga tillsammans! :D

...

Både du och jag vet att du egentligen älskar mig.

Idag ska jag ta läpp piercing!


Sticker in till stan med Emma och Jessica efter skolan för att ta det. Wish me luck! :D

Stan med Emm och Jess

Kom nyss hem från stan med Emma och Jess, vi kollade på kläder och sånt att ha den 1 feb. Hade as kul med dom chejorna. Kan dock inte visa vad jag köpte för min kamera strejkar. Ska försöka fixa det senare. Nu peppar jag inför imorn då jag ska ta läpppiercing :D

Planer nu framöver:

Imorn: Ta läpppiercing :D
Fredag: Åka till älskade ängel!
Onsdag: ASKING ALEXANDRIA! :D

Sen lite annat onädigt små tjaffs däremellan xD

Asking Alexandria - A Single Moment of Sincerity (KC Blitz Remix)

Knarkas just nu:

Power King, RockStar, Monster, Red Bull, eller Burn?

Nu tycker jag att ni för en gångs skull ska komentera. Ni är ju en del som läser min blogg men typ inga kommenterar? :o, förutom Jacob, Lotta och Jennifer ibland.  Men resten av er? :o


Hahah Jake <3

Jac

Plugg!

Med dåligt samvete för att jag gick hem efter spanska från skolan idag så pluggar jag en massa!, pluggpluggplugg!


Asking Alexandria - The Final Episode

Sitter och peppar inför Asking Alexandria nu! :D


Nyss färgat håret!

Det svarta har bara blivit lite för brunt ska fixa det med, men det blåa är bra! :D
Sneeak peeak...
Hahah xD, jag kan typ adlrig vara seriös inför kameran längre xD, men håret är ofixat på bilden så ni ser inte helt hur det kommer se ut när det är fixat ;)

Green Screen

Jag och Melissa pratade igår om att starta en youtube show, vi har pratat mycket om det förut men det har aldrig blivit av, nu ska vi försöka ta tag i det ordentligt. Vi ska försöka träffas en gång i veckan och spela in filmer. Kommer ju ofc lägga upp videorna här då :). Men vi behöver lite bättre material också, vi behöver mikrofoner och Green Screen program för att videorna ska kunna bli bra och häftiga :D. Hittade dethär programmet som värkar jätte bra!, med dethär programmet skulle vi säkert kunna göra as häftiga videos!. HitFilm Ultimate heter det :), fasans fullt dyrt bara :( , kostar ju liksom ca 3000kr :o
Klicka på bilden för att köpa programmet! :)
Fast nu tipsade Pontus mig om ett billigare sätt, men denhär kanske är bättre, vrf skulle den annars vara så dyr liksom? :o

Imorn är det skola.

Imorn är det skola, orkkaar inte. Måste plugga, käka, ner till bilen och hämta handspriten, redigerar foton osv. Så tröttt. Men vill ha kl 3 imorn för då ska jag färga håret så det äntligen kan bli så blått som jag vill ha det. Sen ska jag någon gång i veckan ta läpp piercing. Länggtar!. Sen är jag så sjuuukt peppad inför Asking Alexandria!, vill ha 1 Feburari nunnunuu :D


Update

På fredagen så åkte jag till Melissa för att ta kort, Temat var, Alice i Underlandet och Rödluvan så när dom är klar redigerade så kommer dom upp!
Sen åkte jag hem för att köpa handsprit, käka, duscha, och diskutera med mamma och pappa så jag ska få ta läpppiercingen. Sen åkte jag tillbaka så spelade Jessica, Melissa, Emma och jag in till en film som är på G!, men sen skulle Emma hem ett tag men kom inte tillbaka, så vi gav upp filmandet för idag. Nu sitter jag vid Melissas laptop medans hon redigerar bilderna. Jag kan för den delen inte redigera förren jag kommer hem eftersom Melissa inte har Gimp på sin dator och jag får inte ladda ner det. Så haft fullt upp och inte kunnat skriva. Men nu vet ni detta iallafall!, poss!


En liten sneakpeak ;D


HAHAHA!!

Fullständigt nödvändigt att se denna videon asso!

Blabla

Nu så har jag varit i skolan, nu ska jag städa och försöka tvätta. Sen blire åka till Melissa för att spela in film!, hejdååå :)
störd bild, i know men vad ska jag annars lägga ut för bild? :o

Jävla fitta.

Har jag någon dubbelgångare som är över 18 år som skulle vilja låna ut sitt ID kort kanske..?

Min mamma borde lära sig att om jag vill göra någonting, så gör jag det. Trotts att jag får förbud och straff och skäll osv. Men jag är samtdigt inte dum som går omkring och gör vad jag vill med vad som helst bara för att jag kanske vill det lite. Jag är mognare än så och det borde hon förstå.

NUNNUUNUNUU!

NU HAR JAG BILJETTERNA TILL JESSICA EMMA OCH MIG! :D [email protected]. Så pepp!. Åååwh vill ha feburari nununununu!

En av våra biljetter ;D

sjuukt pepp!

I peppen inför Asking Alexandria så sitter jag och väntar på att mamma kommer hem från jobbet så jag kan ta kontokortet och beställa biljetterna ;D

Fuck.

 

Fuck.

Asking Alexandria - A Prophecy


KONSTNÄREN MÅSTE HAFT MYCKETMYCKET BRA TÅLAMOD!



Ska införskaffas när jag får mina pengar!


Pierca läppen och färga håret. Sen pröva på ny hårspray och volym pulver för att kunna ta reda på vad jag tycker är bäst. Köpa den as snygga jackan och sen ofc Asking Alexandria biljetter! ;D

Asking Alexandria - Not The American Average

Peppar inför Asking Alexandria med deras låtar just nu! :D. Hoppas bara Emma Jessica och jag hinner få tag på biljetter innan dom blir slutsålda!

Jeffrey Campbell.

Så sjuukt snygga skor!, hade jag haft råd hade jag utan tvekan köpt dom!

Hjälp mig välja!

Måste ju skaffa en jacka att ha när jag börjar åka snowboard igen. Men jag sitter fortfarande och klurar på vilken jag ska ha. Ass svårt ju!, hjälp mig nu hörrni! :o

Rammstein - Moskau

En kompis tipsade mig denna låten, as bra!. Han sa även att han tror det är Lena eller Yulia ifrån t.A.T.u som sjunger med där! :D. Awsommee!

The origninal troll!

Älskar dendär katten, han är fan som jag när jag vill retas med folk!

Hittade ett roligt foto på Veve och mig!

Jag hittade ett roligt foto på Veve och mig från i sommras. Man måste ju bara älska den!



Asking Alexandria 1 februari

Jag ska nog åka och se Asking Alexandria i februari men vet inte någon härifrån som ska dit, så då tänke jag om några kompisar från Enköping, Kramfors, Göteborg eller någon annan stans ska dit?. För vill inte åka och vara där själv!, kommer även sluta tillslut att jag skulle yra omkring helt vilse i Stockholm xD hahahha, så är det någon som läser min blogg som ska dit?? :)

btw glöm inte att följa min blog med bloglovin :)

bloglovin


Abilify.

Ska börja ta Abilify nu, tagit den nu. Får se hur det blir med den, förhoppnings vis mycket bättre ofc. Hoppas bara jag inte får en massa skakningar av den som ängel fick när hon tog den. Det är ju en ganska vanlig biverkning på den.

HAHA, vissa männsikor asso..

Hahah, någon 30 åring börja snacka med mig på EC, vafan?. Men ägd blev han iallafall.

Följ mig på tumblr!

Skaffade mig tumblr för ett tag sen. Nu har jag börjat använda den också!. Så följ gärna mig där och bli medlem om du inte redan är det, tumblr är ju awesome!
Klicka på bilden för att komma till min tumblr.

Grossstadtgeflüster - Ich muss gar nichts

As bra låt, bloggat om den förut men gört igen :), låten är på tyska and i love iit! <3

Just smashin' some plates..

Fett kul att få stå och få slönder tallrikar, utreagera sig typ. Men gick jag och gjorde det så blir häxan i huset galen och börjar psyk misshandla familjen.

update

fast nu mår jag skit istället så blir nog ingenting om att berätta dendär saker idag.
fast nu fick jag veta att till mat blir det hemmagjord pizza, asgott, mamma kan verkligen detdär med att laga mat.

HEJ JAG ÄR TRÖTT!

efter en torsdag, som är en av dom längsta skoldagarna så är jag ganska trött. sov bara ca  timmar inatt. SÄNGEN HERE i come. sen när jag sovit lite ska jag berätta en rolig sak!
så slänger vi in en störd bild på mig där jag ser riktigt trött ut!

JERWPKDSPSPDMPMPMFSDFMDSÖOAWJRW´

åwh död åt allt. kan inte sova, och jag vill bara grina i min ängels famn. orkar seriöst inte. detdär jävla bup mötet hjälpte ingen vart. jag är så jävla förbannad och samtidigt så jävla ledsen över så mycket. ALDRIG, blir jag nöjd med något med mig själv. ocdn blir bara värre. och jag får ingen hjälp, DET HÄR ÄR INTE OKEJ. det känns inte okej att folk som hamnar i olyckor får flera miljoner och även medecin som får dom må bättre. Men jag får inte ett skit. jag är så arg. jag blir avundsjuk och har inte pengar till saker jag vill göra, mina favorit kläder förstörs av handspriten. och kan inte få jobb för det är så svårt att få det som en 16 åring. min mamma är galen och jag orkar seriöst inte mer.  vill inte. och inte en jävel förstår mig heller. bara ängel. mitt rum är ett helvette och ja kan inte röra min egen hund. Som sitter och gnäller på grund utav att han inte får röra mig. jag hatar allt, hjälp mig snälla. JAG. ORKAR. INTE.
NÄR SKA FOLK FATTA DET>!??!??!?<?!>1? folk är så jävla dumma. vill bara röka en cigarr just nu och vara hos ängel.

im not jealous you just dont deserve him.


HAHAHAHAH!

HAHAHAHAH!, jag dog just! xD, malvinstudios har gjort det igen! :D

There's a troll in the dungeon!

hahahha trollo lollo lollololllloo

Imorgon börjar skolan!

Imorgon börjar skolan igen!. Dom flesta började skolan idag men inte vi, vi börjar imorn. En sida av mig skriker " NOOOOOOOO.." medans den andra sidan säger "Jaa!, jag har saknat skolan lite och mina underbara knasiga klasskompisar". Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, vilket säkert inte kommer gå så bra eftersom jag inte vänt tillbaka på dygnet än. Men är ganska pepp på skolan igen. Fasten jag inte har varken pluggat det jag låg efter med eller fixat rummet.

Sen imorgon efter skolan ska jag in till Uppsala på bup möte, vi ska kräva en ny medicin och någonting som kan göra mitt liv med OCD'n lättare. Typ, gratis handsprit eller någonting. Wish me luck u guys!

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

You make me wanna die.

WTF!?

Asso wtf?, känner jag dig eller..?
:s

I will never be good enough.

Du ska alltid vara bätte på alla sätt, alla vill ha dig. Jag hatar det. Du får mig vilja dö.
You make me wanna die
I'll never be good enough
You make me wanna die
And everything you love will burn up in the light
Every time I look inside your eyes
Make me wanna die
You make me wanna die
I'll never be good enough
You make me wanna die
And everything you love will burn up in the light
Every time I look inside your eyes
Make me wanna die

Pixar har gjort det igen!

Här är en av anledningarna till att jag älskar pixarfilmerna!


Show Me Yours - Breathe Carolina

Kärlek till låten <3

Skolan börjar på Onsdag

Skolan börjar igen på Onsdag för mig. Jag har ju inte hunnit med någonting!, jag har inte hunnit åka till Enköping, åka till Kramfors, Göteborg, fixat rummet. INGENTING D: , och inte pluggat det jag missade i skolan förut heller. fml. Men ska bli kul att få träffa Nina och andra klasskompisar igen iallafall :D. Åååwh jag önskar så mycket att jag var äldre så det vore enklare att få ett jobb. Jag vill ha pengaaar, måste pierca mig, fixa håret som aldrig vill bli som jag vill ha det. Köpa en ny gitarr osv. Fan ta samhället som gör det så svårt för ungdommar att få jobb. Men ahja.



Gladiatorerna 2012

Har nyss sett Gladiatorerna. Älskade att kolla på det med mamma och pappa när jag var liten. Men sen la dom ner serien. Och då kunde jag bara kolla på en massa repriser på lördagarna. Men sen slutade även det. Sen för ungefär ett halvår sen fick jag höra att dom skulle börja med serien igen. Jag blev sååå glad!, började hoppa och skutta och dansa och springa av glädje. Och idag var första avsnittet. Jag måste säga att i filmer och sådana saker så blir aldrig saker samma sak som första. Oftast, om dom lägger ner en serie, och börjar med den igen, så är den jätte dålig för att dom ändrat en massa saker. Men det var faktiskt förvånande likt så som det var när jag var liten!. Och vissa gladiatorer från förut var med nu också!, exemplel Amazon. Men han som pappa och jag alltid älskade var han Pitbull, han som hade hunden. Men han är inte med nu :(. Och så kommer jag ihåg att as många hatade verkligen Elektra. Synd att inte hon är med igen. Men nu är det en annan gladiator som är sådär kaxig och elak. Kommer inte ihåg vad han hette men det var han som knuffade ner dendär killen i vattnet igen. Det är bra tycker jag!, det ska finnas någon som  är lite sådär kaxig. Och om dom hade haft en annan tjej som var det nu, men inte riktiga Elektra, så skulle det vart så fail. Så sjukt kul att det är en kill version av Elektra nu :D Sen så var nästan alla grenar samma som förut!, as bra!. Men dom spelade in i Karlstad nu, och inte i Dalarna. Men det känns lite mer okej. Men nu är Gry Forsell programledare, lite tråkigt. Jag vill ha hon som var programledare förut :( Men måste bara säga att jag tycker de nya Gladiatorerna!, inte så fail som andrahands serier/filmer brukar va. Eller hur man nu ska säga.


Juste sen så ville jag till lägga en rolig konversation mellan Jennifer och mig:
Jennifer: hahah, som när jag försökte lura dig till att kolla på det! xD
Jag: - "Många av dom har magrutor!"
Hon:- "Dom är föör biff.. "
Jag:- "Jag vet, ville bara lura dig till att kolla på det med mig.."

Mandlar!

Man behöver bara 100 g mandlar och 2 dl florsocker.
Det är jätte enkelt!. Och om du köpt ett paket mandlar utan skalen på så kan du hoppa över steg 1 och 2. Men det blir godare om du köper mandlar med skal och gör hela receptet :D
1. Värm mandlarna i en kastrull tills det börjar bubbla.
2. Tryck ut mandlarna ur skalen.
3. Töm kastullen på vattnet och lägg i mandlarna.
4. Värm mandlarna i kastrullen på högsta värmen på spisen. Tillsätt florsocker och rör om så att det inte stelnar ihop.
5. Lägg ut mandlarna på ett bakplåts papper och fäll på mer florsocker för att lättare sära på mandlarna + Att det smakar godare sen då :)
Lycka till!
Som kvinnan jag är har jag nyss gjort mandlar att äta till när jag snart ska se på gladiatorerna. Något börjar bli fel på mig, jag börjar laga mat och baka mer. Tror jag börjar bli en RIKTIG kvinna.
Älskar brända mandlar som är varma och nygjorda, men alltid asdyra på marknader och sånt. Var jätte lätt att göra och blev myycket godare än köpta. Score!
Som kvinnan jag är har jag nyss gjort mandlar att äta till när jag snart ska se på gladiatorerna. Något börjar bli fel på mig, jag börjar laga mat och baka mer. Tror jag börjar bli en RIKTIG kvinna.
Älskar brända mandlar som är varma och nygjorda, men alltid asdyra på marknader och sånt. Var jätte lätt att göra och blev myycket godare än köpta. Score!

Man behöver bara 100 g mandlar och 2 dl florsocker.
Det är jätte enkelt!. Och om du köpt ett paket mandlar utan skalen på så kan du hoppa över steg 1 och 2. Men det blir godare om du köper mandlar med skal och gör hela receptet :D
1. Värm mandlarna i en kastrull tills det börjar bubbla.
2. Tryck ut mandlarna ur skalen.
3. Töm kastullen på vattnet och lägg i mandlarna.
4. Värm mandlarna i kastrullen på högsta värmen på spisen. Tillsätt florsocker och rör om så att det inte stelnar ihop.
5. Lägg ut mandlarna på ett bakplåts papper och fäll på mer florsocker för att lättare sära på mandlarna + Att det smakar godare sen då :)
Lycka till!
Så nu blire Gladiatoerna 2011 med mina mandlar och:

Vi kommer ALLTID att minnas dig Alice.

Ni vet Aston och Alice videorna som jag älskar och visat er?. Alice sprang bort för ett tag sen. Har seriöst om jag sett en katt kollat på om det är Alice eller inte. Men hon har nu ännu inte kommit tillbaka. Så vi alla börjar frukta att hon aldrig kommer tillbaka. Lyssna på Astons tal och se den underbart fina minnesvideon!. Alla klagar nu på att Alice VS Aston 3 inte kommer kunna komma ut nu. Men vafan, skit i det. Alice är ju så mycket viktigare än det. Tänk särkillt på John, Mikael, Pontus, och alla andra i malvinstudios. Dom har antagligen vuxit upp med henne och jag är jätte säker på att Alice var en sån underbar katt som man aldrig kan ersätta. Precis som Ludde är för mig.

Alice vi kommer alla aldrig glömma dig. Särkillt inte dom från malvinstudios.


La coaiano is no good for you.

jag vill bli riiiiiiik så jag kan ha roooookligt och knulla och pussa och röka och röka cannabis. kommer inte ihåg hur jag tänkted nu men JAG ÄR IALLAFALL AS GLAAD OCH VILL SERIÖST LEVA SÅHÄR HELA TIDEN
tog bara någon bild jag hitta på datan för jag orkar inte tänka på vad det är för bild jag ladddar upp

Gjorde en bloggdesgin åt min Jennifer! <3

Jag gjorde en bloggdesign åt Jennifer, min kusin och som jag skrivit om och visat bilder och videos mde här på min blogg. Dock inte HELT klar än. Forsätter nog imorn eller inatt. Vad tycker ni hittils? :).
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Thirsty?

I know i am.

fuck this shit.

Det känns verkligen inte som jag har någon att prata med eller få tröst av men behöver det så otroligt.
Lotta och Jacob sover.
Nermin vill inte snacka mer för att han inte tror på vad jag säger ang en sak.
Och ängel och Jennifer svarar inte.
Och alla andra övrig förstår mig inte. Jag vill mer än något annat ha en kram. Serisöt. Och jag orkar inte höra något jävla "Kram! <3" för det hjälper inte mig ett skit. Jag vill ha en såndär lång djup kram som ängel brukar ge mig när jag mår dåligt. Någon som säger saker som får allt kännas bättre istället för någon som bara lyssnar och säger "ok"
jag har vänt på dygnet och kan inte somna för jag har ingen sömnmedicin. Hungrig är jag också men det finns inget att äta. Fryser kan vi lägga till.

Pepp, pengar, jobb.

Är sjukt pepp på så mycket just nu!, men vill gärna ha mer pengar så jag om jag lyckas få mina föreldrar låta mig ta tatuering. + att jag ska ta 3 hål i öronen, en töjning, och två läpp piercingar (på samma sida), ,mer hårfärg, konsärbiljett. + massa mer. Så behöver pengar. Så ända lösningen är ett jobb. Men är så jävla svårt att fixa jobb om man är 16 år. Folk ger ju bara som yngst 17åringar jobb. Så det kommer bli svårt men ska försöka. Men tänker inte sluta skolan och jobba istället.
Jag vill tatuera miiig :c

När man inte kan sova..

När man inte kan sova såhär på natten så blir det the big bang theory, funfunfun.
Är glad nu, har mina cigariller och min big bang thory.. BAZINGA!

så jävla snygg!

Asssso serrriiiöööst. Snyggaste personen som nånsin existerat!. ohloooord blir hög av att bara kolla.
Fast jag är så elak att jag inte tänker säga eller visa vem det är ;D


God I'm torn apart inside

ingenting, ingenting. Vill inte leva mer. Jag orkar inte. Jag klarar inte av det. För varje dag blir det svårare och svårare. Jag saknar så mycket. Jag saknar pengar, skönhet, betyg, kärlek, allt. Jag orkar inte. Vill inte leva mer. Vill bara till min Ludde och Linus (inte exet). Jag saknar Linus jätte mycket. Jag kommer ihåg hans svarta lena mjuka päls. Dom lovade mig att han skulle finnas kvar i många fler år. Men dom ljög. Det var sista gången jag såg han. Jag kommer ihåg hur han alltid låg så stilla när jag skulle rita av honom. Jag undrar var alla dom teckningarna är.

Show Me Love - t.A.T.u.

Show me love, 'Til you open the door
Show me love, 'Til I'm up off the floor
Show me love, Til it's inside my pores
Show me love, 'Til I'm screaming for more

Show me love, 'Til you open the door
Show me love, 'Til I'm up off the floor
Show me love, Til it's inside my pores
Show me love, 'Til I'm screaming for more
btw ge mig en tjej?

Ilskan

Är så arg. En person tror inte på det är säger och är sur för någonting jag inte gjort, och även om jag hade gjort det så har inte någon anledning att vara sur på mig för det. Känner mig så otroligt ensam. Behöver kärlek. Och sen på det så kom katten sådär random och rev mig igen. Där gick droppen. Vart flyförbannad. Men nu när jag skriver dethär känner jag hur ilskan börjar vända till depp. Åwh snälla ge mig en kram någon.

Alice in Wonderland snowboard <3

Nu när jag sitter här och missat ett erbjudande till kungsberget och kommer missa ett till så är det ironiska att jag är så pepp på att åka, men kan inte. Hatar julen ännu mer än jag gjorde förut nu. Men hittade denna uuuur snygga snowboarden som jag måste köpa när jag får pengar. Men den är ganska dyr men det äre värt!, den är ju såå snyggg. Jag och Melissa som brukar säga att jag är Alice i underlandet och hon rödluvan :D


Asso srsly


Lotta!

Mår så sämst, vet helt inte varför. Vill bara få slut på ångesten. Jag saknar Lotta nu, donno why. Känns som hon förstår mig nu för tiden, kanske börjat komma närmare henne som kompis or something. Men vill bara prata med Lotta nu <3
Lotta och jag <3

FANS JÄVLA FITT KUK!

Missat 2 kungsberget erbjudningar, så jävla kul. Jag som så länge velat åka snowboard men inte haft någon att åka med. Jävla julafton som snor alla pengar. fml fml fml fml fml fml fml fml fml fml fml!

Yttligare ett tatuerings inlägg

Ååååwh, här är alla tatueringar jag vill ha. Vill ha en nununu. Men får inte. Planerar att försöka övertala mamma  och pappa idag igen, måste vänta tills mamma kommer hem från jobbet bara. Vill så gärna ha en. Sparar mina pengar direkt om jag skulle få det. Har fortfarande svårt att bestämam vilken tatuering jag vill ha, vill juu ha så många. Men ska bara ta en nu då. Men sen när jag blir typ 28 år eller nåt kaaanske jag tar alla. Fett snyggt med tjejer ändå som har många tatueringar, men jag vill inte ha det, iallafall inte nu.
Denhär är jag också ganska inne på. Kanske vill ha texten "Love is like a brick, you can build a house or you can sink a dead body". Not sure yet. Eller så tror jag nu att jag vill ha en text för Ludde där. Han måste jag ha en tatuering för, han var den mest äkta och underbara jag nånsin mött. Jag vill tatuera in någonting på mig till hans minne. Så jag aldrig kan glömma honom. Egentligen skulle jag aldrig kunna göra det ändå, men jag vill hylla honom.
Lady Gaga har en assnygg tramp stamp, den är nog den jag som mest vill ha, men inte helt 100%.
Denhär tatueringen är sjukt cool, och när man rör på ryggen ser det ut som att dom vingklippta vingarna rör sig :)
"No lies just love" vill jag också ha, passar in på mig. För Lögner och lögnare är det värsta jag vet. Och tatueringen är sjukt snygg.
 
 
 
Btw vill ni ha någon tatuering? :)

Mandlar!!!

är sååå sjukt sugen på mandlar, ska tjata på mamma att gå och köpa det och gör det åt mig. WISH ME LUCK!

Show me love til i'm screaming for more.

srsly, i need love.

agerar mamma!

gaaaah, får agera mamma åt Jennifer hela tiden nu D: , någon måste ju görat iallafall :o

...

Mehhhn snälla sluuta, orkar inte. Fatta

Hanna Pakarinen - Leave Me Alone

Sjukt bra låt från Eurovision från 2007!, finlands bidrag. Kommer ihåg att jag älskade den låten när jag fick föra den i Euerovsion!, lyssnade på den hela tiden till slutet av 2007 då xD . Musikvideon äger också, och Hanna är assnygg!

Har ni brunt socker?

Först käkade vi alla Tacos, om nom nom!
Sen vart det lite Harry Potter 7 när Johan satt och sa allt som skulle hända hela tiden och kunde exakt ALLA namn på ALLA i hela filmen! xD
Sen kom Sam och hans kompis Walle
HELIKOTER!
Jag tvingade med min lilla Lotta på kort :D
Joppe skaffa nya örhängen :D
Killarna spelade lite granna
Jag började busa med Lotta!
Anton vart trött..
Hhah kolla Johans min! xD
Sen så gick Johan och jag till negrarna som bodde granne med Joppe och tänkte driva lite. Nej jag är inte rasist eller så men det vat bara kul att driva med några vi inte kände och så. Johan och jag ringde på, det tog ett tag innan som kom. Jag plinga på klockan oavbrytet. Sen kom negern. Johan sa, "Har ni brunt socker?"
Han sa att han inte hörde
Johan sa om det, och så gick det 2 gånger till sen sa jag
"Brunt socker, vi undrar om vi skulle kunna få låna en kopp brunt socker?"
Han svara: "Brunt socker?, näääääej det har vi inte. "
Jag sa sen: " HAR NI INTE? "
Han sa nej.
Jag sa: "Ja men tack endå då, hej då"
Han:" Tack!"
AHHAHAHHA, vi spela in det också!
Har det inspelat på mobilen men ljudfilen vill inte sammarbeta så ni kan inte få lyssna på den :(
Sen så gick Johan och jag till negrarna som bodde granne med Joppe och tänkte driva lite. Nej jag är inte rasist eller så men det vat bara kul att driva med några vi inte kände och så. Johan och jag ringde på, det tog ett tag innan som kom. Jag plinga på klockan oavbrytet. Sen kom negern. Johan sa, "Har ni brunt socker?"
Han sa att han inte hörde
Johan sa om det, och så gick det 2 gånger till sen sa jag
"Brunt socker, vi undrar om vi skulle kunna få låna en kopp brunt socker?"
Han svara: "Brunt socker?, näääääej det har vi inte. "
Jag sa sen: " HAR NI INTE? "
Han sa nej.
Jag sa: "Ja men tack endå då, hej då"
Han:" Tack!"
AHHAHAHHA, vi spela in det också!
Har det inspelat på mobilen men ljudfilen vill inte sammarbeta så ni kan inte få lyssna på den :(
Vi lekte alla kurragömma också!, jag var fett bäst på det! :D . Hhahah. Sen satte vi oss och kolla på Harry Potter igen.
Jag: "Var är Joppe?"
Någon: "Han leker fortfarande kurragömma"
hahahah xD
Lottis och jag <3
Felix verkar vilja ha en puss av Sam :D . Det ironiska är att Veve (flickvännen) står precis bakom honom med dendär blicken xD
Vi låste in Johan och Lotta därinne, sen tänkte vi att dom kommer ju behöva skydd så.. Men dom otacksamma jävlarna ville inte ta den!

Peddo smile på högsta grad!

Tävling i högklackat!

Johan fick stryk av mig!, bitch slapade honom och han började blöda näsblod, 3 gånger.. hahahah xD alla vet att jag bitchslapar like a boss!





Space tack!

Snälla låt mig andas!

Salong a la Jopppe!


Sam visar sina saxofon skills!

Video ifrån igår kväll/ inatt då Sam visade upp sina Saxofon skills!
Ska berätta om och visa lite bilder från Joppes frisör salong sen också ;D