Mi amore vole fe yah.

Usch nu mår jag pytonorm. Dåligt alltså, men tänker inte sitta och skriva om det. Inte så intressant att läsa värsta deppbloggen. Så jag har bestämt att typ inte skriva om mitt mående. Försöker lyssna på låtar som ska stärka mitt självförtroende så jag kanske ska må bättre, det hjälper lite. Eftersom jag just nu känner mig så ful och allt så försöker jag lyssna på låtar som säger att jag är bra som jag är och så.



"There's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "cause he made you perfect, babe",


Det blir bara värre och värre..

Fan jag kommer aldrig våga mucka med någon i Kramfors. Jennifer har skrämt upp mig. Dom värkar vara jävligt sugna på att slåss där eller nåt. Fan någon på Jennifer skola hade ju låst in sig på toan för att en kille vill få tag på henne och han SLET UPP dörren D:  och så har hon ju sagt att typ alla killar där iallafall går på gym. Fan kommer aldrig våga mucka med några i Kramfors

En sak börjar gå lite för långt. Men jag orkar aldrig med att sätta stopp för det. Jävlar om det skulle fortsätta såhär och jag var i Kramfors. Skulle fan bli dödad.


Jag kommer få stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk,j ag kommer får stryk,jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk,jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk,j ag kommer får stryk,jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk, jag kommer får stryk,


I just need to be a little crazy.

I can't stop 'cause I'm having too much fun
But honestly, I just need to be a little crazy.
All I want is to mess around.And I don't really care about, If you love me, If you hate me
You can't save me.
Baby, baby


They call me 'hell',They call me 'Stacey',They call me 'her',They call me 'Jane',That's not my name.

CHA CHA BLOGGEN!, nä inte direkt. Jag skippa skolan idag, hade inte sovit så bra så jag stanna hemma och sov och pluggade till provet som ientligen skulle vara idag men jag kan göra det imorn istället. Så nu sitter jag och pluggar engelska gramatik!. Jag städat mitt rum idag. Duktig jag är!. Känns skitkonstigt att ha ett så städat rum som jag har nu. Fast ientligen så gjorde jag bara det för att smöra för mamma för att hon ska låta mig åka till ängel i helgen eller så. Hon vill inte att jag ska åka dit för hon vill tydligen att hon ska komma hit för hon är sur på henne tror jag för att jag rymde hem till henne senast. Har inte träffat ängel på aslänge nu. Saknar henne. Jag har inte så mycket att skriva om just ientligen. Mycket händer men ändå så känns det inte som jag behöver skriva om det. Längtar tills jag får mitt löshår och kan färga och börja ta fler foton och uppdatera denhär bloggen mer med lite roliga saker!

På fotot har jag också inte löshår.


En sak som jag dricker nu och är gott är Capri-Sonne. Det upptäckte jag när jag var liten och bodde i Trönö och varje gång vi handlar i Uppsala eller så så köper vi det!. Asgott. Tummen upp för det!.

I want a tattoo.

Jag vill gadda mig. Vill ha en Tramp stamp. Lady Gaga har en snygg Tramp stamp tatuering.Vill kanske ha en tatuering precis under ena bröstet typ. Det är också snyggt!.Vill kanske också ha en såndär liggande åtta,ett oändlighetstecken inom matematik alltså. Men då vill jag ha den på armen. Inte som på bilden. Och kanske vingklippta änglavingar.Men vill inte ha många tatueringar,kanske bara en eller två. Men jag får inte tatuera mig för mamma och pappa. Fast jag är ju så att om jag inte får så fixar jag det själv. Men det är lite svårt att fixa så man får bli tatuerad utan föreldrars tillstånd om man är under 18. Det finns så många seriösa tatuerare idag som går väldigt strängt på dom reglerna. Det tycker jag är bra. Det stoppar så att man inte kan vara som mig xD. Jag vet att det inte är bra att tatuera sig när man är så pass ung som jag är men jag är ju lite som jag är. Har vätt i skallen men använder det inte xD. Men jag väntar nog iallfall ett tag, som sagt, inte bra att tatuera sig så pass ung. För det blir väll ett helvete om man sen skulle ångra sig.

Vill antingen ha denhär..

Fett porrig bild,jagvet.

Den snyggaste tatueringen som finns på killar!
Eller denhär.
Vill ni ha någon tatuering?
I sådana fall, vad och var?


Den avundsjuke tror att grannens höna är lika stor som hans egen gås.

omg jag är avundsjuk. Och för något skitlitet också :o . Jag trodde inte jag kunde bli avunsjuk när det gällde honom. Men tydligen, kan jag det. Hatar avundsjuka, så irriterande. Man vill bara göra något åt det men man kan inte så man blir så frustrerad!. Känner mig som en jävla tiger som vill ryta och klösa sönder dom jag är avundsjuka på.

Lite porrig bild i know men jag gillar den!. This is art!   


I know you want me, You know I want cha.

Jag pratar i gåtor ibland,ja.
Det är för att det ska bli mer spännande och jag vill inte avslöja allt. Och detta inlägg är inte för låten. Det för det mesta för att

I know you want me,
You know I want cha.

Hahha ientligen inte men.
Men jag ska ha honom,Jennifer är posetiv i  det!.
That's gooood. ;)



Han:Kodnamn:Maria


Right this second.

Vart i Uppsala nyss, fick med mig detta hem. Azum!

Trönö dal.

Jag saknar min gammla klass så mycket. Kommer aldrig glömma er. Har aldrig glömt era namn. När jag flyttade vägrade jag vänja mig vid den nya klassen till en början. Jag ville ha min gammla klass. Vi som inte var som andra småungar var. Alla i hela klassen var vänner. Annars när man är i den åldern är man ju mest i lite små grupper och inte hela klassen som vi var. Underbar klass!. Kommer aldrig glömma speciellt den dagen då jag bråkade med Fanny och Frida och dom. Och då gick jag och lekte med Jennifer och Lollo med lollos fladdermusleksak istället. Den dagen hade jag roligare än nånsin. Ni var dom bästa vännerna. En ny värld öppnade sig den dagen, ni två. Hade aldrig helt lagt märke till att ni var så roliga och så snälla och allt. Ni är några av dom bästa människor jagm mött. Och vi har många minnen. Gossedjuret Penelope,Beyblade,Lollos fladdermus. Kommer ihåg när Lollo och jag dansade i centrum. Kommer ihåg när Jennifer och jag sprang hemma hos henne på hennes stora gård och allt var så underbart så jag hörde musik,musik från barnen i bullebyn. Saknar er älskade klass. Ni betyder mycket fast det gått så lång tid!

Skolfoto.

Efter avslutningen och skulle precis få sommarlov.
 
Födelsedags kalas, tror det var hos Ronja, men är inte säker.

Första dagen i 1an.

Fin låt :)

I love my guitarr.

Börjat verkligen komma tillbaka till gitrren igen. Har ientligen inte spelat såhär sen typ ett år sen. Det är en sån underbar känsla att sätta sig vid gitarren och spela. Sen så orkar man mer men man vill ändå fortsätta men man slutar. Sen går det två minuter så sitter man där med gitarren igen.

Put a stop to Denise!

Nej nu tror jag ärligt talat att jag börjar bli lite uppblåst. Fått sånt självförtroende på senaste tiden så jag tror det stigit mig åt huvudet. Vill inte vara så. Det måste bli ändring på det. It's time to put a stop to it. Viktigt att kunna erkänna sina fel och brister som jag gör nu tycker jag. Istället att förneka det. Om man kan erkänna sånt så kan man sen bli en bättre människa. Sen så är det ju skillnad på att ändra sig själv och ändra ens sätt att prata m.m. Varit med att många växlat ihop detdär. Att folk har velat att jag ska förendra mig och det tycker jag inte är okej. Men jag tycker det är okej att ändra på sådanhär saker och fortfarande vara sigsjälv.


JAG SAKNAR DIG BLÖRIAN!

Jag vill upp till Kramfors igen, saknar min Blörian. Och så finns det någon som väntar på mig där typ,någon som är helt förstöööörd för att jag är borta. Hahah xD Tycker fan synd om honom xD. Undra om han ens vet att jag går i 9an. Jennifer säger att han går i skolan och deppar.... Haha nä men en sak stör mig och det är att om jag kommer till Jennifer så får inte jag vara med på hennes lektioner igen!. Fattar inte varför jag fick det förut men inte nu. Sen så måste jag ju fightas lite med den lilla brödrosten också. Haha.

Blörian <3


Här är en video ifrån när jag var i Kramfors senast då jag är i Jennifers skola och Vicko ramlar ner för trappan om och om igen..

Kungsberget ftw!

Var igår till Kungsberget med skolan. Hade jätte kul!. Men det var bara lite tråkigt att det inte gick jätte bra att åka eftersom jag åkte snowboard för första gången. Min So lärare lärde Elin och mig hur man skulle åka. Fast Elin hade åkt en gång förut. Det var irriterande och jobbigt till en början med att ta på sig och ta av sig snowboarden på ena foten ibland. Men det gick bättre efter ett tag och var inte lika jobbigt med det. Vi åkte en röd backe en gång men det gick inte bra för mig.Jag kör tydligen störtlopp på snowboard också. Så eftersom jag försökte lära mig köra långsammare så ska man ju åka mer slalom. Och när jag försöker med slalom så ramlar alltid jag,eller. Jag sätter mig ner för att jag får panik när det iallfall börjar gå för fort. Jag slog i huvudet en gång och blev yr och fick ont. Jag kunde inte tänka och när jag sen kunde det så var min första tanke på att rabbla upp massa om vilka alla personer var och massa barnminnen för att se så jag inte hade tappat minnet xD. I början fick jag lite inre panik för att jag först inte kom på några personer alls och inga minnen alls!,hahah. Men jag var tvungen att komma ner iallafall så jag åkte tills jag kom ner. Slog i benet en gång så jag säkert stuka det lätt men jag bryr mig inte. Jag har typ aldrig tyckt att stukningar gör så jätte ont så. Jag körde på en kille i backen också! :o. Jag kom och körde skitfort och så körde jag över hans skidor i bak och sen på honom!!. Jag hann inte se vem jag körde på och han hann inte se vem som körde på honom tror jag xD. Stackarn!, måste ha gjort illa honom!.Haha xD. Vakmästaren Tomas som jag inte visste fanns var rolig. Han retade mig för att varje gång jag kom till värmestugan så hade jag tagit med mig halva snön i backen xD. Så sa han ''Tänk om dom som går och kollar i backarna och sånt kommer och ba ' Det fattas snö här!' och så kommer dom och gräver att jag ska lämna tillbaka snö :P. Det gick bra för Elin också. Fast hon brukade landa på sina knön till en början så hennes knän dog typ. RIP.
Idag har jag och precis ÖVERALLT!. Kan inte rörá mig utan att det gör ont någonstans. Men jag tyckte om snowboard. Ska defenitivt göras igen!. Jag hade glömt att ta med mig extra kläder så jag frös när jag kom hem så det var bara hoppa in duschen direkt!

Junior.

Wolfiiie säger: och jag är kelig

Benntimer xD säger: du har ju alltid junior..
han går igång på o se dig.. undrar vad som händer när du fktiskt röör honom...

Min katt är rätt så rolig han. Ibland kan jag sitta vid datorn i sängen och så kommer han och vill kela. Men oftast så brukar jag låtsas som jag inte ser han eftersom jag är upptagen med datorn. Då lägger han sig brevid mig iallafall och börjar spinna. Hahahah. Det är som att bli kåt fasten man inte sett eller hört något speciellt typ xD



-I’m gonna make your head burn-

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch, it’s bringing me out the dark
Go head and sell me out and I’ll lay your shit bare
See how I leave with every piece of you
Don’t underestimate the things that I will do
-I’m gonna make your head burn-


Rubrik

Jag prata med ängel nyss. Det var skönt,har inte pratat med henne på aslänge.Jag saknar henne. Idag så gjorde jag natonella biologi prov. Hoppas det går bra! . Men det borde det göra. Ni andra nior tyckte ni att provet var svårt??

I don't want anybody.

Jag vill inte ha dig. Jag vill inte ha någon.


Har btw inte haft internet på hela helgen.


What's coming.

Fan asso jag har INGENTING att komma med.Har ingenting att skriva om.Inga foton att ladda upp.Men ientligen så har jag det.Men först vill jag färga mitt hår och köpa löshår så ska jag börja uppdatera mycket mycket. Ska försöka hålla mig till lite styling.Tänkt göra en ''How i do my hair'' video på youtube och visa här.Men kan inte förren jag färgat håret och köpt hårförlänging.Jag ska rekomendera den bästa hårprudukterna. Kanske lite smink också. Och jag vill diskutera kring olika ämnen som ex. Första månlandningen.
En bild så inlägget inte ska bli alltför tråkigt! :o

I will have another haircolor in 2 weeks.

Jag har beställt tid hos min frisör nu för att färga håret. Vilken av frisyrerna det blir får ni se sen när det är gjort! :D

It's Wolfiiie bitch.


Svart och blond,svart och rosa?

Jag ska färga håret och köpa löshår.Men vet inte vilken dom på bilderna nere jag vill ha.Men funderar som mest på svart och blond,eller brunett och blond.Eller tycker ni jag ska skaffa svart och rosa? :o
Kommentera vad ni tycker!.


Peace and Love 2011

Jag har bestämt mig. Jag SKA dit. Någon som följer med mig dit? (:




Videon är dock inte ifrån någon festival.


Im so lonely.

Som rubriken säger,jag känner mig fett ensam.I donno why.Känns som ängel inte har tid för mig nu,hon är med Viktor och spelar.Jennifer är hos sin pappa så hon har inte heller tid.Robert åker skidor och husdjuren vill bara sova och är tråkiga.Fast eftersom jag är sjuk så skulle jag väll känna mig ensam iallafall eftersom jag måste stanna hemma D: .


Need summer now.